UCL-vihjeet: Bayern München – Man United | 20.9. klo 22:00

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

UCL-vihjeet tulevat keskiviikon mielettömästä huippuottelusta, kun Bayern München isännöi Manchester Unitedia. Tässä pelivalinnat!

Unelmat käyvät toteen! Voita Valioliiga-matka Man United – Man City -peliin

Bayern München – Manchester United

Bayern Müncheniltä odotetaan urotekoja eurokentillä, sillä onhan seura yksi suurimmista mestarisuosikeista. Varsinkin Harry Kanen hankinta tähtää vain ja ainoastaan siihen, että saksalaiset juhlisivat Mestarien liigassa. Sen sijaan Man United palaa täksi kaudeksi takaisin kirkkaimpaan seurajoukkueturnaukseen, mutta odotukset eivät ole aivan yhtä korkealla. Kausi Valioliigassa on käynnistynyt umpisurkeasti ja paineet alkavat nousemaan.

Peli on ollut totaalisen sekaisin, joten tekemistä riittää paljon, että seura nousee edes Mestarien liigan paikoille Valioliigassa.

Nyt vastassa on Bayern Münchenin tasoinen jengi vieraskentällä, joten kauheasti ei sovi luvata Man Unitedille tuliaisia Saksasta.

Kuitenkin kotivoitosta kertoimet ovat niin alhaalla, että niitä ei kannata lähteä pelaamaan. Sen sijaan vähämaalisuuden kautta saa hyvän pelivalinnan, koska Man United ei voi lähteä maalintekokilpailuun. Nyt on oma pää lukittava, mikä pudottaa maalimääriä.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 3,5 maalista kertoimeksi 1.85, joka kelpaa lapulle.