UCL-vihjeet: Bayern München – Arsenal | 17.4. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

UCL-vihjeet tulevat tänään Saksasta, jossa Bayern München isännöi Arsenalia. Tässä pelivalinta perusteluineen otteluun!

Bayern München – Arsenal

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi lukemiin 2-2, joten se oli loistava onnistuminen Bayern Müncheniltä, joka ei ottelupariin lähtenyt suosikkina. Nyt saksalaisjoukkue pääsee nauttimaan kotiedusta, joka nostaa mahdollisuuksia. Arsenal on kuitenkin se vakuuttavampi osapuoli ollut läpi kauden, joten ei Münchenistä ole mahdottomuus hakea voittoa. Arsenalin puolelta löytyy kuitenkin jäätävä määrä taitoa ja puolustuskin on pääsääntöisesti toiminut mallikkaasti. Sen sijaan Bayernin paketti on ollut täysin hajalla Bundesliigassa.

Kertoimissa Bayern on nostettu nyt suosikiksi, joten se antaa loistavan mahdollisuuden hakea Arsenalin puolelta valueta. Eilen osuttiin hienosti PSG:n puolelta betsi sisään, joten tässä on hieman samanlaista kutinaa.

Mainos alkaa:

Näin ollen lähdetään hakemaan lapulle Arsenal X2, joka osuu myös tasapelillä. Tästä saa esimerkiksi Coolbetilla kertoimen 1.58.