UCL-vihjeet: Barcelona – PSG | 16.4. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

UCL-vihjeet tulevat Barcelonan ja PSG:n välisestä puolivälierästä, jossa ratkaistaan välieriin matkaava joukkue. Tässä pelivalinta otteluun!

Mestarien liigan puolivälierät huipentuvat – voita matka jalkapallon EM-välierään!

Barcelona – PSG

Barcelona vei ensimmäisen osaottelun Pariisissa lukemin 3-2, joten sillä on etulyöntiaseman toiseen osaotteluun. Kotietu entisestään antaa mahdollisuuksia jatkopaikkaan, kun vielä tasapeli riittää. PSG:n on pakko voittaa, jotta se selviää edes jatkoajalle. Pariisilaiset olivat yllättävän vaisuja avausosassa, joten nyt on varmasti kehitelty taktiikkaa huolella, jotta koneesta saadaan kaikki irti kauden tärkeimmillä hetkillä.

Mainos alkaa:

Jatkopaikka on PSG:llekin täysin mahdollinen, mutta pelin tason on noustava viime viikosta. Kylian Mbappe pysyi avausosassa yllättävän hyvin kurissa, mutta onnistuuko sama homma Barcelonassa.

Kun otetaan huomioon, että tasapelikin riittää Barcelonalle, niin PSG X2 kuulostaa houkuttelevalta pelivalinnalta tiistaille. Tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.77.