UCL-vihjeet: FC Barcelona – Dinamo Kiova | 20.10. klo 19:45

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

UCL-vihjeet tulevat keskiviikon FC Barcelona – Dynamo Kiova -otteluun, jossa kotijoukkueella on todella kovan luokan paineet.

FC Barcelona – Dynamo Kiova

FC Barcelonan Mestarien liigan kausi on alkanut synkästi, sillä joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa. Tämä tarkoittaa sitä, että tänään on irrottava voitto tai muuten unelmat jatkopaikasta voidaan haudata. FC Barcelona on pikku hiljaa saanut tärkeitä palasia takaisin kokoonpanoon. Vaikka materiaali ei ole lähelläkään huippuvuosien tasoa, niin laatua löytyy. Dinamo Kiovalla ei pitäisi olla mitään mahdollisuutta erittäin hyvin latautunutta Blaugranaa vastaan.

Dynamo Kiova hävisi viime UCL-ottelunsa Bayernille numeroin 5-0. Ihan noin rumia lukemia tuskin nähdään, mutta selvät numerot kuitenkin. Lapulle lähtee Barcelona -1,5.

20.10. klo 19:45
FC BarcelonaDynamo Kiova
Vihje: FC Barcelona -1,5
Kerroin: 1.70

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!