UCL-vihjeet: Midtjylland – Atalanta & Ajax – Liverpool | Klo 22:00

UCL-vihjeet vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet bundesliiga

UCL-vihjeet luottavat tänään vierasjoukkueisiin ja siihen on todellakin syynsä. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Midtjylland – Atalanta

Tanskalainen Midtjylland selvisi upealla tavalla Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Ero Euroopan huippusarjojen joukkueisiin on kuitenkin valtaisa, joten on vaikea nähdä, että joukkue pystyisi venymään yllätyksiin. Atalanta pelaa iloista ja hyökkäävää jalkapalloa, minkä kanssa lähes kaikki seurat ovat ongelmissa. Vierasvoittoa lähtee lapulle.

Ajax – Liverpool

Mainos alkaa

Vaikka Liverpoolilla on poissaoloja, niin tästäkin huolimatta jalkeilla on maailmanluokan nippu. Ajax on jälleen kesällä menettänyt useamman avainpelaajan, joten joukkueen iskukyky Euroopassa on iso arvoitus. Liverpool on ärsytettynä heikoista viime viikkojen tuloksista, joten joukkue tulee kairaamaan voiton Hollannista.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!