UCL-vihjeet 17.4: Maalijuhlat Estadio do Dragaolla?

UCL-vihjeet 17.4: Maalijuhlat Estadio do Dragaolla?

Keskiviikon UCL-vihjeet tulevat Porton ja Liverpoolin välisestä ottelusta. Liverpool voitti ensimmäisen kohtaamisen Anfieldilla 2-0, joten Portolla on tänään iso vuori kiivettävänä.

UCL-vihjeet 17.04.

FC Porto – Liverpool

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,90)

Porto ja Liverpool iskevät tänään yhteen Estadio do Dragaolla. Liverpool vei avausosan Anfieldilla 2-0, joten Liverpool pääsee lähtemään otteluun varsin hyvistä asetelmista.

Samaa ei voi sanoa Portosta, sillä joukkue jäi ilman tärkeää vierasmaalia. Tämä tarkoittaa sitä, että Porton on tehtävä tänään vähintään kaksi maalia Liverpoolin verkkoon, mikäli joukkue haluaa venyttää pelin edes jatkoajalle.

Porto nauttii tänään selvästä kotiedusta. Kotiedun lisäksi, Porto saa tänään Pepen sekä Hector Herreran takaisin kokoonpanoonsa.

Vierasjoukkue Liverpoolin kokoonpanosta puuttuu tänään hyvinkin todennäköisesti Jordan Henderson. Andrew Robertson on puolestaan kärsinyt pelikieltonsa ja hypännee tänään peleihin mukaan.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa

Maaleja vai jatkopaikan varmistelua?

Porton ja Liverpoolin ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin useita hyviä maalipaikkoja puolin ja toisin, vaikka peli päättyikin 2-0.

Keskiviikon ottelun asetelmat ovat selvät. Porto tarvitsee maaleja ja Liverpool ei. Toisaalta, yksikin Liverpoolin vierasmaali sysäisi Porton kuilun partaalle.

Oma näkemykseni on se, että Porto ei voi lähteä peruuttelemaan tässä ottelussa. Näin ollen uskon Porton lähtevän hakeman maalia heti ottelun alkuhetkistä alkaen.

Jürgen Kloppin miehistö on esiintynyt Valioliigassa sekä Mestarien liigassa loistavasti enkä usko Liverpoolin kompurointiin tässä ottelussa. Liverpool ei välttämättä tarvitse maalia, mutta se tärkeä vierasmaali kuitenkin naulaisi pelin lopullisesti.

Porto joutuu panostamaan tänään hyökkäyspeliin ja se tulee tarjoamaan Liverpoolille mahdollisuuksia teräviin vastaiskuihin. Liverpool nöyryytti Portoa viime kaudella Stadio do Dragaolla peräti 0-5, joten Portolla on tänään myös eräänlaisen revanssin paikka.

Coolbetin tarjoama 1,90 kerroin yli 2,5 maalille kelpaa loistavasti mukaan keskiviikon peleihin ottelun lähtökohdat huomioiden.

Coolbetin Mestarien liiga -kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut