UCL-haaste: Haetaan ilmaisveikkaukseen todellista yllätystä!

Mestarien liiga ucl-haaste

Homman nimi on UCL-haaste! Coolbet tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Mestarien liiga -veikkauksen, jossa on mahdollisuus voittaa jopa 5000 euron jättipotti.

Kampanjan jokaisella kierroksella on 550 euron palkintopotti, jonka lisäksi kokonaiskilpailun paras palkitaan 1000 euron voitolla. Kaiken tämän lisäksi tarjolla on 5000 euron Jackpot, jonka jakavat pelaajat, jotka onnistuvat veikkaamaan minkä tahansa yhden kierroksen kaikki tulokset oikein.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

UCL-haasteen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

Mainos alkaa

MESTARIEN LIIGA -HAASTE!

UCL-haaste – rivimme tälle viikolle:

Tiistaina Manchester United matkaa Barcelonan vieraaksi ja Ajax puolestaan Torinoon, jossa isäntänä toimii Juventus.

Keskiviikkona FC Porto isännöi Liverpoolia ja Manchester City Tottenhamia.

Kun puhutaan UCL-haasteesta, niin tottahan toki jostain se pienoinen yllätys on kaivettava – se pieni murunen siis, joka erottaa meidät muista veikkaajista.

Tällä viikolla sitä lähdetään hakemaan Ajaxin kautta. Joukkue pelaa tällä hetkellä todella silmiä ilahduttavaa futista ja on kuin raikas tuulahdus futismaailmassa. Hollannin pääsarjassa maaleja on syntynyt hurjia määriä, ja onnistuihan Ajax myös Real Madridia vastaan painamaan kahdessa ottelussa peräti 5 osumaa.

Juve on tunnetusti erinomainen puolustusjoukkue, mutta leikitellään sillä ajatuksella, että Ajax onnistuisi tekemään ensimmäisen maalin. Tässä kohtaa Juventuksen olisi avausosan 1-1-tasapelin johdosta avattava peliään – ja se taas puolestaan saattaisi avata paikkoja maalinteon osaavalle amsterdamilaisjoukkueelle.

Heitetään tähän matsiin kehiin villi 1-3, ja pidetään muut ottelut jokseenkin säntillisinä!

 

ucl-haaste-ti1604