Video: Jäätävän tyly tyrmäys UAE Warriorsissa – ottelija otti ”aikalisän” ja sai julmasti turpaan

Melillo v Karaki UAE Warriors 20 / Pallomeri.net

UAE Warriors 20 -vapaaottelutapahtumassa nähtiin erinomainen esimerkki siitä, että suojaustaan ei kannata laskea, vaikka mitä tapahtuisi.

Arabiemiirikunnissa järjestyssä UAE Warriors 20 -vapaaotteluillassa nähtiin poikkeuksellisen tyly tyrmäys, kun Mohammad Karaki iski yhteen Gianni Melillon kanssa.

Ottelu oli erittäin nopeatempoinen ja aggressiivinen tapaus. Toisessa erässä ottelijat löivät toisensa kertaalleen kanveesiin, mutta ratkaisu jäi tekemättä ja ottelu jatkui, kunnes myöhemmin erässä tapahtui todella yllättävä käänne.

Karaki jäi erään iskun jälkeen pitelemään silmäänsä ja otti yhtäkkiä ”aikalisän”, eli hän lähti kävelemään pois päin näyttäen käsillään Melillolle, että tämä pysyisi etäällä.

Karaki kuitenkin unohti sen pikku faktan, että kunnes tuomari toisin sanoo, niin iskuja saa antaa, joten hän teki itsestään herkullisen maalitaulun. Melillo ei jättänyt yllättävää saumaa käyttämättä.

Ilmeisesti Karaki vetosi, että Melillo oli tökännyt häntä silmään, mutta tuomari ei tosiaan tehnyt elettäkään ottaakseen ottelua haltuun tai keskeyttääkseen sitä. Näin ollen Melillo tuli Karakin luokse ja veti tätä julmalla iskulla leukaan.

Karaki tippui välittömästi kanveesiin ja Melillon tyrmäysvoitto oli sitä myöten valmis. Karaki sai näin todella karun muistutuksen siitä, ettei suojausta kannata laskea juuri missään olosuhteissa.

Mohammad Karaki lopettaa erän kesken ja saa tylysti pataansa UAE Warriors 20:ssä:

Katso myös: Klassikkovideo: Intiassa nähtiin uskomaton tuplatyrmäys – molemmat nyrkkeilijät tippuivat kanveesiin