Jopa Vladimir Tarasenko meni venäläiskanavan ”hämyyn” U20 MM-finaalin aikana

U20 MM-kultaa Venäjä kanada u20 mm-finaalin - pallomeri.net

Uutisoimme maanantaina, miten moni venäläinen oli luullut maansa voittaneen U20 MM-finaalin Kanadaa vastaan lukemin 5-3 ja juhlineen maailmanmestaruutta.

Oikeastihan Kanada vei siis finaalin lukemin 4-3.

Venäläisten keskuudessa tapahtunut erehdys johtui siitä, että – syystä tai toisesta – Match TV -niminen kanava oli samanaikaisesti näyttänyt vuonna 2011 pelattua U20 MM-finaalia. Tuossa ottelussa peli oli niin ikään yhdessä kohtaa tilanteessa 3-3, mutta sillä kertaa Venäjä onnistui viemään kultaiset mitalit 5-3-voitolla.

Mainos alkaa

Venäläistoimittaja Slava Malamud kertoi tapauksesta Twitter-tilillään ja paljasti jo maanantaina, että kyseiseen ”hämyyn” oli mennyt myös rivikansan lisäksi hieman vaikutusvaltaisempaa heppua, kuten muun muassa Duuman urheilukomitean puheenjohtaja ja Venäjän Jääkiekkoliiton johtokuntaan kevällä 2018 valittu Mikhail Degtyaryov, joka oli julistanut voiton ilosanomaa Facbook-tilillään.

Jos tämä ei vielä ollut tarpeeksi koomista, niin NHL-kiekkoilija Vladimir Tarasenkon Jana-vaimo paljasti jotain vielä hullunkurisempaa. Hän nimittäin kertoi miehensä katsoneen kyseistä ”väärää lähetystä” ja tämän havahtuneen erehdykseensä vasta siinä kohtaa, kun näki itsensä kurvailevan kentällä.


Pelaajat: