Koominen tilanne Saksan U20-finaalin rankkarikisassa – Deggendorfer juhli mestaruutta aivan liian aikaisin

Deggendorfer SC

Saksan U20-ikäluokan finaalin rankkarikisassa nähtiin huvittava hetki, kun Deggendorfer alkoi juhlia vaikka peli oli pahasti vielä kesken.

Saksan U20-junnuikäluokan kolmannen sarjatason etelälohkon finaalisarja Ravensburgin ja Deggendorferin välillä meni niin tiukalle kuin se vain oli mahdollista. Sarja pelattiin paras kolmesta -systeemillä ja Ravensburgin vietyä ensimmäisen pelin ja Deggendorferin tasoitettua voitot toisessa pelissä, haettiin ratkaisu kolmannesta ottelusta.

Peli oli tasan 1-1 varsinaisen peliajan jälkeen ja sarjan sääntöjen mukaan tätä seurasi 10 minuutin jatkoaika. Kun sekään ei tuonut tulosta, mentiin rankkarikisaan.

Mainos alkaa:

Ottelu oli jo katkolla Deggendorfferille, kun Ravensburgin Alexander Nidens meni ampumaan tasoittavaa rankkaria. Nidens onnistui kuin onnistuikin livauttamaan kiekon maalivahdin torjunnan kautta sisään ja pitämään joukkueensa hengissä.

Jotenkin tämä pikku fakta meni vain mestaruusjuhlia viritelleeltä Deggendorferin joukkueelta ohi. Vaikka päätuomari selvästi näytti maalin syntyneen, Nidens tuuletti maalia, eikä kiekon liruminen maaliin kestänyt edes kauaa, niin silti koko Deggendorferin joukkue räjähti juhlimaan ja osa pelaajista ehti myös heittää varusteitaan ilmaan sekä sännätä kentälle ennen kuin totuus paljastui.

Kiekkojumalat olivat kuitenkin armollisia eivätkä rankaisseet Deggendorferia liian aikaisesta juhlinnasta, vaan tapaus jäi koomiseksi sivujuonteeksi, kun Johannes Schmid onnistui upottamaan oikeasti mestaruuden ratkaisseen maalin hetkeä myöhemmin.

U20-ikäluokan kolmostason ratkaiseva finaali sai koomisia sävyjä, kun Deggendorfer käynnisti juhlat aivan liian aikaisin:

Katso myös: Karmea munaus Allsvenskanin pudotuspeleissä – Djurgården-pakki huitoi ratkaisumaalin omiin