Video: Tyson Furyn poika pisti komentelevalle isälleen jauhot suuhun – ”Haista v***u, senkin m****u!”

Tyson Fury / Pallomeri.net

Nyrkkeilijä Tyson Fury oli kuvaamassa hänen ja vaimonsa yhteistä treenihetkeä ja käski lapset pois jaloista. Furyn poika ei arvostanut isänsä komentelua.

WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury julkaisi Instagram-tilillään videon karanteeniajan harjoituksistaan, mutta videosta tuli tahattomasti paljon huvittavampi kuin alunperin ehkä oli tarkoitus.

Fury on aloittamassa aerobic-henkistä treeniä vaimonsa kanssa, kun hänen lapsensa tulevat kuviin. Fury kuitenkin käskee heidät välittömästi pois huoneesta. Furyn nuori poika ottaa tästä nokkiinsa ja lataa välittömästi varsin painokelvottoman palautteen isänsä suuntaan.

Kun ensimmäinen huuto ei tuota vanhemmissa mitään reaktiota, niin Furyn poika osoittaa, että pokkaa häneltä ainakin löytyy, sillä hän päättää korottaa panoksia.

Mainos alkaa

– Haista v***u, senkin m****u, poika karjaisee.

Furyn vaimo poistuu huoneesta ilmeisesti antamaan jonkin sortin kurinpalautusta. Fury itse jatkaa hetken aikaa treeniä, kunnes kävelee puhelimelleen katkaisemaan äänitystä. Fury ei voi muuta kuin nauraa poikansa huutelulle.

Tyson Fury saa pojaltaan välittömän palautteen:

Katso myös: Video: Lauri Markkanen keksi ovelan karanteeniharjoitteen – ”Sillä lailla!”


Pelaajat: