Tyson Fury sai valtavan haavan kasvoihinsa, huippumatsi siirtyy – video paljastaa mitä sparraussessiossa tapahtui

Tyson Fury
Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaan sarjan mestari Tyson Fury loukkaantui sparraussession yhteydessä ja näin huippuottelu Oleksandr Usykia vastaan siirtyy.

Nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestarin Tyson Furyn oli määrä puolustaa titteliään odotetussa huippuottelussa Oleksandr Usykia vastaan 17. helmikuuta, mutta ottelu joudutaan siirtämään. Syynä tähän on Furyn loukkaantuminen.

Fury sai Saudi-Arabian Riyadhissa käydyssä sparraussessiossa ammottavan haavan silmän lähelle.

– Haava aukaisi Furyn oikean silmäkulman. Haava vaati välitöntä lääkärin hoitoa sekä tikkejä ja sen pitää tietysti saada aikaa parantua, ottelua järjestävän Queensberry Promotionsin tiedotteessa sanotaan.

Promoottorien mukaan ottelu on tarkoitus järjestää niin nopealla aikataululla kuin suinkin mahdollista. Fury itse oli hyvin pettynyt ottelun siirtämisestä.

– Olen järkyttynyt, koska olen valmistautunut tähän otteluun niin pitkään ja ollut myös loistavassa kunnossa. Tuntuu pahalta kaikkien tähän valtavaan tapahtumaan osallistuneiden puolesta. Työskentelen ahkerasti uuden päivämäärän eteen, kun silmä on parantunut. Voin vain pyytää anteeksi kaikilta, Fury totesi tiedotteessa.

Tyson Fury loukkaantui sparraussessiossa ja huippuottelu jouduttiin siirtämään:

Näin rumaa jälkeä sparraussessio aiheutti:

Tsekkaa myös: Nuorten olympialaisissa uskomaton tapahtumasarja – kiinalaisluistelijan taktiikka hämmensi kaikki


Pelaajat: