Tyson Fury sai osakseen kovia syytöksiä – ”Mikään nyrkki ei aiheuta sellaista vahinkoa”

Tyson Fury vs Deontay Wilder 2 / Pallomeri.net

WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury on saanut osakseen syytöksiä tylppien esineiden käytöstä ottelussa Deontay Wilderiä vastaan.

Tyson Fury ja Deontay Wilder ottelivat raskaan sarjan nyrkkeilyottelussa neljä kuukautta sitten. Tuolloin Fury tyrmäsi Wilderin seitsemännessä erässä ja voitti aiemmin häviämänsä WBC:n tittelivyön takaisin.

Nyt Wilderin veli Marsellos syyttää Furya tylppien esineiden piilottamisesta nyrkkeilyhanskoihinsa. Marsellos Wilderin mukaan hänen veljensä päähän tuli lommo Furyn takia.

– Lääkärit huomasivat, että veljeni pään sivussa on lommo. Se tuli edellisessä ottelussa, kun tylppä esine osui veljeni päähän. Mikään hanska tai nyrkki ei aiheuta sellaista vahinkoa tarkastuksessa kävi ilmi, Marsellos Wilder kiehui Instagram-tilillään.

Mainos alkaa

Hän jatkoi tämän jälkeen isänsä kertomalla neuvolla ja uhosi, että hänen veljensä palaa vielä takaisin.

– Isäni kertoi minulle kerran, että jos osoitat aseella jotakuta, sinun on parempi tappaa. Muuten he tulevat perääsi ja tappavat sinut. Kuningas nousee jälleen ja haluamme verta.

Fury luonnollisesti suuttui väitteistä ja antoi oman vastineensa. Hän julkaisi videon, jossa hän kertoi oman näkemyksensä asiaan.

– Luin juuri artikkelin, jossa sanottiin minun piilottaneen tylppiä esineitä hanskaani. Joo, kaksi isoa tuhoajaa kummassakin hanskassa. Joten kyllä, lyönnin saaminen ohimoon voi aiheuttaa tuollaista.

Fury mukaan Jay Deas, eli yksi Deontay Wilderin valmentajista, tarkisti Furyn hanskat ennen ottelua.

– Seuraavalla kerralla päätän hänen nyrkkeilyuransa, koska kaksi tyrmäystappiota peräkkäin on hei hei ikuisesti, Fury uhosi.

Lue myös: IL: Robert Helenius havittelee isoa ottelua USA:sta – ”Ollaan yhden ottelun päässä”