Video: Uskomaton matsi! Tyson Fury kävi kahdesti kanveesissa – ottelu päättyi ratkaisemattomaan

Video: Uskomaton matsi! Tyson Fury kävi kahdesti kanveesissa – ottelu päättyi ratkaisemattomaan

Deontay Wilder ja Tyson Fury tarjosivat täysin jäätävän matsin Los Angelesissa, sillä kaksikko jätti jokaisen hikipisaran Staples Centerin kehään.

Selvänä suosikkina taistoon lähtenyt Wilder joutui hämmästymään heti ensimmäisistä eristä lähtien, sillä Fury osoitti kaikille sen, että pitkä taukokaan ei ole vienyt britin terävyyttä. Fury oli tullut tosissaan hakemaan vyön Yhdysvalloista ja sen myös Wilder sai todeta.

Voittamaton jenkki sai kuitenkin omat mahdollisuutensa voittoon, sillä mies sai painavia osumia Furyn leukaperiin. Lopulta 9. erässä tuomari joutui laskemaan lukua, kun Wilderin lyönti tiputti Furyn kanveesiin. Britti kuitenkin nousi takaisin pystyyn ja taisteli erän kunniakkaasti loppuun.

Seuraavat kaksi erää menivät Furyn nimiin, sillä luvunlaskusta sisuuntunut ”Gypsy King” lisäsi tahtia. Päätöserään lähdettiinkin todella mielenkiintoisista asetelmista, sillä oli mahdoton sanoa kumpi tulisi voittamaan ottelun pisteillä.

Wilder kuitenkin teki kaikkensa, jotta pistetuomiota ei tarvittaisi, sillä jenkki painoi hurjalla iskusarjalla Furyn toistamiseen kanveesiin. Moni varmasti oletti kamppailun päättyvän, mutta britti nousi lähes kuolleista pystyyn ja pääsi jatkamaan kamppailua.

Näin ollen Viaplayn televisioima hurja näytelmä kesti täydet 12 erää ja voittajaa lähdettiin metsästämään tuomareiden pistekorteista. Tuomio oli lopulta ratkaisematon, joka tarkoittaa sitä, että Wilder saa pitää mestaruusvyönsä.

Ei olisi kuitenkaan ihme, mikäli kaksikon välille järjestettäisiin uusintaottelu, sillä varmasti molemmilla tasapeli jäi hampaankoloon.

Tyson Fury kävi kahdesti kanveesissa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut