Video: Tyson Fury hassutteli ja nappasi helpon voiton – Sefer Seferi kesti vain neljä erää

Tyson Fury nyrkkeily / Pallomeri.net

Pitkän tauon jälkeen nyrkkeilykehään palannut Tyson Fury nappasi todella helpon voiton, sillä hassutellen alkanut kamppailu kesti vain neljä erää.

Albanialaisesta Sefer Seferistä ei ollut mitään vastusta, kun selvästi suurempi jätti antoi nyrkkien paukkua. Viimeistään neljännessä erässä nähtiin kunnon ilotulitusta, kun Fury löi kaasua lisää koneeseen. Se jäi myös ottelun viimeiseksi eräksi, sillä Seferin valmentaja ei päästänyt suojattiaan enää viidenteen erään.

Suurissa kohuissa ryvettynyt Fury on tekemässä tosissaan paluuta kirkkaisiin valoihin, sillä tavoitteena on päästä jälleen MM-otteluun. Edellisen kerran MM-tittelin vuonna 2015 voittanut Fury ei ole hävinnyt urallaan ainuttakaan ottelua, mutta henkilökohtaiset ongelmat olivat lopulta niin vakavat, että mieheltä otettiin tittelit pois.

Mainos alkaa

Myös uran luultiin jo olevan ohi, sillä Fury eli kaikkea muuta kuin huippu-urheilijan elämää. Nyt britti näyttää kuitenkin löytäneen jälleen palon nyrkkeilemiseen, vaikkakin kunto on vielä kaikkea muuta kuin erinomainen.

Tyson Fury hassutteli helpon voiton

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!