Video: SaiPa-pakki teloi Ässien kultakypärän pois pelistä – Tylor Spink sai aivotärähdyksen

Markus Kojo SaiPa & Tylor Spink Ässät / Pallomeri.net

Ässien kultakypärä Tylor Spink jätti pelin kesken avauserässä ja sai aivotärähdyksen, kun SaiPan Markus Kojo työnsi hänet pää edellä päin laitaa.

Porin Ässät otti tärkeän voiton kaataessaan SaiPan kotonaan keskiviikkoillan Liiga-kierroksella, mutta sai myös jobinpostia heti ottelun alussa, kun kultakypärä Tylor Spink joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia.

Tapaus sattui avauserän neljännellä minuutilla, kun Spink lusteli irtokiekon perään SaiPan alueelle ja SaiPan Markus Kojo sai hänet kiinni hieman ennen kaukalon kulmausta. Kojo työnsi Spinkiä selästä ja Spink rymähti pää edellä päin laitaa.

Spinkin nenänvarsi aukesi ja hänet talutettiin saman tien koppiin eikä hän enää palannut peliin. Kojolle tuomittiin tilanteesta 2+10 minuutin rangaistus laitataklauksesta.

Mainos alkaa

Ässät voitti ottelun lopulta maalein 5-2. Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi lyhyesti Spinkin vamman laatua ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Nenäranka on neulottu ja hänellä on aivotärähdys. Sitä en tiedä, että minkä asteinen se on. Sen verran tiedämme, totesi Selin.

Ässien Tylor Spink loukkaantuu SaiPan Markus Kojon taklauksesta:

Katso myös: Video: Ilves-puolustaja jysäytti hurjan taklauksen – HIFK:n Teemu Engberg lensi rajusti pleksin reunaan


Joukkueet: ,