Lindell ja Hakanpää nukahtivat – Tyler Toffoli iski voittomaalin 6 sekuntia ennen loppua

Tyler Toffoli Calgary Flames - pallomeri.net

Tyler Toffoli iski viime hetkien voittomaalin, kun Calgary Flames oli matkannut maanantain kierroksella Dallas Starsin vieraaksi.

Vierasjoukkue oli kuskin paikalla lähes koko ottelun, sillä se eteni kaksi kertaa ottelussa kahden maalin karkumatkalle – mutta kaksi kertaa Dallas onnistui myös nousemaan tasoihin.

Jälkimmäisen kerran tasoitus nähtiin ajassa 54:12 Jamie Bennin toimesta, kun hän maalasi numerot 4-4:ään. Syöttöpisteet Esa Lindellille ja Jani Hakanpäälle.

Yllä mainittu suomalaiskaksikko oli isossa roolissa myös ratkaisuosumassa, mutta hieman negatiivisemmalla tavalla. Ottelua oli jäljellä vain kymmenisen sekuntia, kun Dallasilla oli kiekko hallussaan hyökkäysalueella. Calgary onnistui kuitenkin riistämään pelivälineen ja Jonathan Huberdeaun syöttö löysi keskustasta Tyler Toffolin, joka karkasi läpiajoon.

Suomalaisduon tehtäväksi jäi katsella lähietäisyydeltä, kun Toffoli painoi limpun uuniin 6 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Näin ollen loppulukemat kirjattiin vierasjoukkue Calgaryn hyväksi 4-5.

Myös Roope Hintz onnistui ottelussa maalinteossa, kun hän vastasi päätöserässä Dallasin 3-4-kavennuksesta alivoimalla.

Tyler Toffoli niittasi voittomaalin 6 sekuntia ennen loppua:

Jos video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,