Tapparan Tyler Morley teki Liiga-kauden erikoisimman maalin – Sport lopetti pelaamisen liian aikaisin

Tyler Morley Tappara / Pallomeri.net

Tapparan Tyler Morley teki ottelussa Sportia vastaan kauden erikoisimman maalin, kun kiekko jäi maaliviivalle eikä vihellystä kuulunut.

Tapparan ja Sportin välisessä tiistain Liiga-kierroksen ottelussa nähtiin hyvin todennäköisesti kauden erikoisin maali, kun Tyler Morley iski kiekon maaliviivalta verkkoon.

Morleyn ratkaisua edelsi nimittäin hämmentävä sekaannus. Tapparan Waltteri Merelä laukoi kiekon Sport-vahti Rasmus Korhosen längistä läpi ja kiekko pyöri maaliviivalla.

Osa pelaajista luuli kiekon olleen kokonaan maalin sisäpuolella, mutta päädystä seurannut päätuomari oli hereillä, eikä puhaltanut pilliinsä, koska ei ollut varma oliko maali syntynyt vai ei. Tätä Sportin pelaajat eivät rekisteröineet eikä sen enempää Tapparankaan pelaajat, mutta Morleylla oli ainoana antennit ylhäällä.

Sportin Bobbo Petersson oli ottamassa kiekkoa pois maaliviivalta, kun Morley rynnisti paikalle ja puttasi kiekon Peterssonin lavasta maaliin. Jäätymisestään huolimatta Sport voitti ottelun maalein 3-2.

Sportin pelaajat lopettavat pelaamisen liian aikaisin ja Tapparan Tyler Morley iskee:

Katso myös: Ilveksen Joonas Oden sai Lukko-fanilta rasistisen törkyvyöryn somessa – Lukon joukkue asettui voimakkaasti Odenin puolelle


Pelaajat:
Joukkueet: ,