Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 4

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Niin on taas tämäkin viikko vierinyt siihen vaiheeseen, että voimme alkaa spekuloimaan tämän illan NFL-otteluiden lopputuloksilla. Ensimmäisen viikon täydellisen sunnuntain jälkeen allekirjoittaneen suksi ei ole luistanut aivan samaan maliin, mutta viime viikon osumat loivat jälleen hyvää pohjaa paremmalle ”huomiselle”.

Tällä viikolla lähdemmekin rakentamaan tuon viime viikolla taputellun pohjan päälle jälleen uutta “linnaa”.

Tyhjätaskun vahvin suositus:

20:00 Chicago Bears +2.5 – Detroit Lions 2 1.84 (Coolbet)

Allekirjoittaneen papereissa Bears on tämän kauden pisteautomaatti, jota jokainen joukkue tulee kurmuuttamaan tällä kaudella. Bearsin osakkeita ei myöskään nosta tällä viikolla se, että joukkueen aloittavana keskushyökkääjä toiminut Jeremy Langford ei tule pelaamaan illan ottelussa loukkaantumisen vuoksi.

Lions on ollut yksi alkukauden pirteimmistä yllättäjistä, joten ei olisi minkäänlainen ihme, vaikka leijonalauma pyyhkisi karhuilla lattiaa koko illan ajan.

Tyhjätaskun muut suositukset:

03:30 Pittsburgh Steelers – Kansas City Chiefs +3.5 1 1.94 (Coolbet)

Allekirjoittanut uskoo toista viikkoa putkeen vahvasti “Teräsmiehiin”. Viime viikollahan tämä lapsen omainen usko kostautui ja allekirjoittanut kuoppasi ison kasan dollareita Eaglesin voiton myötä. Tuo kuoppaaminen ei kuitenkaan pelota allekirjoittanutta vaan uskon edelleen teräskaupungin ylpeyteen ja varsinkin siihen, että keskushyökkääjä Le’Veon Bellin paluu herättää Steelers-hyökkäyksen.

Isohkoa tasoitusta vastaan pelaamista taas puolustaa se, että Chiefs ei ole ollut kovinkaan kummoinen tämän kauden aikana.

20:00 Baltimore Ravens – Oakland Raiders +3.5 2 1.92 (Coolbet)

Baltimore Ravens ei ole 3-0 saldostaan huolimatta vakuuttanut tämän kauden tekemisellään. Siksipä allekirjoittanut uskoo, että ailahtelevasti pelannut Raiders pääsee yllättämään monet ja ottamaan kauden ensimmäisen vakuuttavan voittonsa.

Pieniä riskejä tässä kohteessa tietenkin on, mutta allekirjoittanut uskoo omiin kutinoihinsa jotka puhuvat Raidersin voitton puolesta. Lisäksi huomioitavaa on se, että Raidersilta löytyy tämän iltaista isäntäänsä huomattavasti enemmän kasvupotentiaalia!!

Viikkokilpailu ja sen säännöt

Tämän viikkoisessa viikkokilpailussa arvaamme sunnuntai-illan “pistelinkoa”, eli käytännössä sitä pelaajaa joka takoo illan/yön aikana eniten pisteitä tulostaululle.

-Kilpailuun osallistuvalla tarvitsee olla Coolbetin pelitili
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan pistelingosta Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 20:00.
-Lontoon ottelua ei huomioida kilpailussa aikaisen alkamisajankohtansa takia.
-Pelinrakentajien pisteiksi lasketaan ainoastaan ne, jotka pelinrakentaja juoksee itse maalialueelle. Heitetyt touchdownit ovat siis laitahyökkäjien pisteitä.

Palkinto: 30€ pelirahaa (1 X kierrätys), ja jos voittaja on lyönyt Coolbetillä vetoa 20€ edestä sunnuntain aikana on hänen palkintonsa kaksikertainen (60€)