Tyhjätaskus taivaisiin: viikko 8

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Torstaina oli vihdoin se yksitäinen ottelu, johon allekirjoittanut uskalsi suositella isompaa panostusta. Turhaan ei allekirjoittanut tätä ilmoille heittänytkään Tyhjätaskusta taivaisiin Facebook-sivulla, koska kyseinen suositus lopulta tuotti takuuvarman rahojen tuplauksen.

Torstaina alkanut kahdeksas ottelu viikko sisältää monia muitakin mielenkiintoisia otteluita, mutta päähuomion allekirjoittaneelta ja Coolbetiltä vie Dallasissa pelattava NFC Eastin kärkikamppailu. Suuren huomion takia Coolbet onkin päättänyt avata muutamia erikoiskohteita juuri tähän Cowboysin ja Eaglesin väliseen huippuotteluun.

Kyseisistä kohteista useimmat ovat avattu allekirjoittaneen suosituksesta, joten siitä syystä myös allekirjoittanut pistää pystyyn kyseisiin kohteisiin liittyvän kilpailun. Kilpailun säännöt ja idean löydät myöhemmin tänään Tyhjätaskusta taivaisiin-Facebook sivulta.

Itse kohteet tulevan nousemaan Coolbetin listoille ennen 19:00 starttaavia otteluita, joten näiden suhteen kannattaa olla hereillä vasta iltapäivän puolella.

Tyhjätaskun vahvin suositus:

19:00 Buffalo Bills +5 – New England Patriots 2 1.83

Heti alkuun on pakko sanoa: UNOHTAKAA EDELLINEN KOHTAAMINEN, koska tänään kentälle marssii aivan erilainen Patriots.
Ottelusta tuleekin mitä todennäköisemmin yksipuolinen näytös jonka Patriots tulee voittamaan mitä todennäköisemmin vähintään 10 pisteellä. Vai uskooko joku tosissaan Patriotsin kompastuvan kahdesti samaan kantoon saman kauden aikana?

Tyhjätaskun muut suositukset:

19:00 Tampa Bay Buccaneers – Oakland Raiders 2 1.92

Allekirjoittaneeen “betsijengiksi” on hiljalleen muodostumassa Raiders yksinkertaisesti siitä syystä, että joukkue saa viikosta toiseen selviä ylikertoimia. Raiders ei ole edelleenkään hävinnyt kertaakaan tämän kauden aikana vieraissa ja sama tahti todennäköisesti jatkuu myös tänään. Onhan vastassa suhteellisen ailahtelevasti pelannut merirosvolauma.

Allekirjoittanut ei näekkään minkäänlaista syytä miksi Raiders menisi häviämään ensimmäistä kertaa vieraissa juuri Buccaneersille.

02:30 Dallas Cowboys – Philadelphia Eagles yli 42.5 pistettä 1.97

Allekirjoittanut on mennyt vipuun nyt kaksi kertaa tämän kauden aikana Eaglesiä arvioitaessa, ja siksipä allekirjoittanut ei uskalla enää ottaa samanlaista riskiä. Tänään on kuitenkin huomioitavaa se, että vedonlyöntitoimistot uskovat Eaglesin pystyvän edelleen pitämään oman päänsä suhteellisen puhtaana, vaikka koko kauden ongelmissa ollut Eaglesin juoksupuolustus joutuu vasta tänään todelliseen testiin.

Allekirjoittanut taas ei usko tuohon kotkien puolustuksen loistokuuteen vaan enemminkin siihen, että kotkat pystyvät haastamaan lehmipojat hyökkäyksensä turvin. Näinpä ottelussa tullaan mitä todennäköisemmin näkemään noin 50 pistettä tai jopa enemmän.

Viikkokilpailu ja sen säännöt

Neljä edellistä viikkoa olemme arvailleet illan pistelinkoja ja samalla radalla jatkamme myös tällä viikolla. Eli käytännössä säännöt ovat aivan samat, kuin viime viikolla jolloin mukaan EI LASKETTU potkaisijoita.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

-Kilpailuun osallistuvalla tarvitsee olla Coolbetin pelitili
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan pistelingosta Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 19:00.
-Pelinrakentajien pisteiksi lasketaan ainoastaan ne, jotka pelinrakentaja juoksee itse maalialueelle. Heitetyt touchdownit ovat siis laitahyökkäjien pisteitä.
-Voittaja on se henkilö jonka valitsema pelaaja tekee eniten pisteitä sunnuntai-illan kierroksella
-Tasatilanteessa, ratkaisemme voittajan maanantaisella uusintakierroksella

–LONTOON OTTELUA EI LASKETA MUKAAN KILPAILUUN!

Palkinto: 30€ pelirahaa (1 X kierrätys)