Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 2

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Viime sunnuntain ”köyhähköt” perustelut tuottivat täydellisen tuloksen ja sen pohjalta on hyvä jatkaa tämän päivän kohteisiin. Kokonaisuudessaan viime viikon tulos kuitenkin jäi some-kanavien suosituksien vuoksi tulokseen 5/7, joten parannettavaa kuluvalle viikkolle vielä jäi.

Parannusta tuohon viime viikkoiseen aloitimme rakentamaan torstaina Tyhjätaskun Facebook-ryhmässä Jetsien 2.03 kertoimen avulla, joten ainakin torstain jälkeen olemme edelleen oikealla tiellä kohti täydellistä viikkoa.

Tyhjätaskun vahvin suositus:

23:05 Los Angeles Rams +6.5 – Seattle Seahawks 2 1.95

Rams oli ensimmäisen kierroksen YLIVOIMAISESTI huonoin joukkue ja sen vuoksi lyhyt viikko tuskin suosii joukkueen valmistautumista myöskään tämän viikon otteluun. Ensimmäinen viikko ei sujunut Seahawksiltakaan täydellisesti, mutta siitä huolimatta joukkue pystyi puristamaan voiton. Ainakin allekirjoittanut uskoo vahvasti vierasjoukkueen dominointiin tässä ottelussa. Tasoituksessa onkin allekirjoittaneen mielessä huomioitu LIIAN PALJON Russell Wilsonin nilkkavammaa, jonka ei yksistään pitäisi kyllä vaikuttaa lähellekkään noin paljoa tämän illan tasoitukseen.

Tyhjätaskun muut suositukset:

San Diego Chargers – Jacksonville Jaguars +3 2 1.90

Rehellisesti sanottuna allekirjoittanut ei ymmärrä miksi Chargers on nostettu tämän ottelun ennakkosuosikiksi. Tietysti Chargers hyötyy tässä ottelussa hieman normaalia enemmän kotiedustaan, mutta siitä huolimatta Jaguars on allekirjoittaneen papereissa selvä ennakkosuosikki kyseiseen otteluun. Chargersin osakkeita laskee selvästi Keenan Allenin polvivamma, ja sitä kautta tullut tyhjiä ykköslaitahyökkääjän kohdalle.

20:00 Cleveland Browns +5.5 – Baltimore Ravens 2 1.92

Brownsia pidettiin jo ennen kauden alkua yhtenä sarjan heikoimmista joukkueista ja ensimmäisen kierroksen ottelu vain vahvisti tätä olettamusta. Ravens taas esitti jopa yllättävän hyvää jenkkifutista ensimmäisellä viikolla, joten ainakin allekirjoittanut uskoo, että tässäkin ottelussa vierasjoukkue on kotijoukkuetta vahvempi. Pieniä kysymysmerkkejä tämän kohteen ylle luo Ravensin ensimmäisellä viikolla yskinyt hyökkäyspelaaminen, mutta senkin asian luulisi korjaantuvan kun vastaan asettuu heikohko Browns-puolustus.

Tyhjätaskun viikkokilpailu

Viime sunnuntaina aloittamamme viikkokilpailut saavat jatkoa myös tällä viikolla, mutta hieman erilaisessa muodossa. Tällä viikolla ei nimittäin arvailla pisteitä vaan voittajia ja vieläpä vierassa voittavia joukkueita. Elikkä kaikessa yksinkertaisuudessaan kilpailuun osallistuminen ei vaadi muuta kuin Coolbetillä olevaa tiliä, jonka kautta on lyöty jonkinlainen NFL-kohteista koostunut rivi tämän päivän aikana ja arvausta siitä kuinka moni sunnuntain otteluista päättyy vierasvoittoon. Arvaukset jätetään jälleen Tyhjätaskun Facobook-ryhmään tämän julkaisun kommenttikenttään ennen kello 20:00.

Jos lähimmäksi osuneita arvauksia on monia, järjestetää lähimmäksi osuneiden kesken jonkinlainen uusintakierros maanantaina. Palkinnoksi kilpailun voittaja saa 50€ pelirahaa (1 X kierrätys).