Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 14 – NFL-illan pikaisimmat

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään taas mennään mennään, mutta hieman lyhyemmän kaavan kautta. Allekirjoittaneen runosuoni kun on hieman tukossa talvi-flunssan vuoksi. Kohteet ovat siitä huolimatta hyvin tarkasteluja, koska sängynpohjalla maatessa on ollut aikaa tarkastella taustat kuntoon.

Ennen kohteisiin menemistä haluaisin muistuttaa teitä arvon seuraajat Tyhjätaskun ja Coolbetin yhteisestä NFL Perfect Challenge-ryhmästä. Kyseisessä ryhmässä palkitaan viikoittain eniten pisteitä kerännyt henkilö NFL-pipolla. Pipoja on edelleen jaossa, eli osallistuminen kannattaa.

Tyhjätaskun varmimmat suositukset:

23:25 Green Bay Packers – Seattle Seahawks yli 45 pistettä

Tähän kohteeseen riittää varmasti perusteluksi: EARL THOMAS! Seahawks-puolustus ei tule olemaan itsensä ilman Thomasia ja toisaalta taas Packersin puolustus on täysi vitsi! Eli overia lapulle ja nopeasti!

20:00 Tennessee Titans – Denver Broncos 2 2.00

Titans on ollut kyllä aliarvostettu jengi tällä kaudella, mutta siitä huolimatta allekirjoittaneen on vaikea nähdä miksi kalliovuorien hepat menisivät häviämään titaaneille! Broncos-puolustus on edelleen todella hyvä ja se tulee ratkaisemaan tämänkin ottelun vieraiden hyväksi.

Tyhjätaskun hakusuositus:

23:25 Los Angeles Rams – Atlanta Falcons 1 3.02

Julio Jones ei varmasti ole aivan täydessä iskussa ja se pudottaa Falconsin osakkeita rajusti. Rams taas on edelleen potentiaalinen porukka, jonka puolustus ei päästä vastustajaansa helpolla. Allekirjoittanut luottaakin tässä kohteessa juuri Rams-puolustukseen ja kotietuun!

Muita lapulle ajateltuja kohteita olivat: Bengals tasoituksella, Redskins ja Cowboys, mutta pienet epävarmuudet saivat allekirjoittaneen jättämään ne suosituksista pois.

Kertoimet on napattu totuttuun tapaan Coolbetin kohteista