Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 11 – Vierasjoukkueiden viikonloppu

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Viime viikon sunnuntaina vedettiin kohtalaisen komeasti homma himaan haistelemalla useita kovia kertoimia, tietenkin helmenä toimi Seattle Seahawksin 3.6! Tällä viikolla ei varmasti nähdä aivan viime viikon kaltaista ilotulitusta kertoimien suhteen, mutta muutamia hyviä kertoimia on jälleen tarjolla.

Ennen kohteisin menemistä kuitenkin haluaisin muistuttaa teitä arvon seuraajani Tyhjätaskun ja Coolbetin yhteisestä NFL Perfect Challenge-ryhmästä. Kyseisessä ryhmässä palkitaan viikoittain eniten pisteitä kerännyt henkilö NFL-pipolla. Tästä viikosta eteenpäin eniten pisteitä kerännyt henkilö palkitaan myös kauden jälkeen NFL-pelipaidalla, joten vielä ehdit mukaan.

Tyhjätaskun vahvin suositus:

20:00 Indianapolis Colts – Tennessee Titans 2 2.10 / +2.5 1.92

Tämän kohteen kohdalla voidaan kysyä, että mitähän kertoimien laskijat Las Vegasissa ovat miettineet? Titans on ehkä sarjan aliarvostetuin joukkue ja siksi allekirjoittanut ei vaan voi käsittää tämän kohteen kertoimenjakoa. Toisaalta eihän se allekirjoittaneen rahapussia haittaa, että kertoimet ovat asetettu tähän kohteeseen täysin perseelleen. Eli tätä kohdetta kannattaa tänään pommittaa lapuille mukaan!

Tyhjätaskun muut suositus:

20:00 Minnesota Vikings – Arizona Cardinals +2 2 1.92

Ottelussa kohtaa kaksi kauden alla NFC kärkeen povattua joukkuetta, mutta kummankaan pelaaminen ei ole näyttänyt oikein siltä mitä odotettiin. Vikings kyllä aloitti kautensa vakuuttavasti, mutta viime viikkoina meno on yskinyt pahasti. Cardinals on saanut huonon alkukauden jälkeen menoonsa hieman uskottavuutta. Siksi allekirjoittanut lähtee tässä ottelussa vieraiden kelkkaan!

Tyhjätaskun rekkasuositukset:

20:00 Dallas Cowboys – Baltimore Ravens 2 3.70

Ravensin puolustuksen linja on kohtalaisen hyvä ja tämä haku pohjautuukin siihen, että Ravens pystyy pysäyttämään lehmipoikien juoksun ja sitä kautta pakottamaan kotijoukkueen heittämään. Eagleshän kokeili vastaavaa taktiikkaa muutama viikko sitten ja silloin ainakin Cowboys oli hienoisissa ongelmissa läpi ottelun. Varmaksi tätä kohdetta ei voi sanoa, mutta jonkinlainen laatuluokan kokeilu tämä voi silti olla!

20:00 Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers 2 3.50

Tämä kohde perustuu siihen, että Chiefs ei ole ollut hyvästä voittoprosentistaan huolimatta viime viikkoina kovinkaan vakuuttava. Buccaneers taas on hieman aliarvostettu porukka, joten kerroin on saatu allekirjoittaneen mielestä aivan liian suureksi. Tätäkään kohdetta ei voi suositella kuin rekkalapulle mukaan, mutta pelaamatta sitä ei kuitenkaan kannata jättää aivan kokonaan, koska vierailla on kyllä saumansa voittaa Kansasissa!

23:25 Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles 2 3.40

Eagles joutuu kokemaan tänään maanpäällisen helvetin, mutta siitä huolimatta allekirjoittanut uskoo jostain syystä kotkien voittoon. Ensimmäisenä syynä on varmasti se, että yksikään selvänä suosikkina Eaglesiä vastaan lähtenyt heittopainotteinen joukkue ei ole pystynyt voittamaan kotkia tämän kauden aikana. Toisena syynä on varmasti se, että Eagles on voittanut kaikki ennakkoon selvästi kovemmat joukkueensa tällä kaudella. Kolmanneksi mutta ei todellakaan heikoimmaksi syyksi on nostetta kotijoukkueen hyökkäyksen linja, joka tulee olemaan tänään todellisissa ongelmissa kotkien puolustuksen linjan kanssa.

Tietysti moni asia puhuu myös kotijoukkueen puolesta, mutta allekirjoittaneella on siitä huolimatta jonkinlainen kutina ”omiensa” puolesta. Siksipä tänään lähtee allekirjoittaneen rekkalapulle lähtee mukaan Eaglesin voitto. Tätä kohdetta kannattaa siis jokaisen miettiä omassa päässää, koska allekirjoittaneen silmillä vaikuttaa fani-lasit!