Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 10 – Altavastaajien viikko

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään taas mennään tavalliseen tyyliin ja unohdetaan pelkät Facebookiin tulevat päivitykset. Viime viikkoinen poikkeus johtui siitä, että allekirjoittanut oli Coolbetin asiantuntija-matkalla New Yorkissa. Matkasta ja Patriots-Seattle ottelusta voit lukea tarinaa Coolbetin blogista, johon allekirjoittanut väsäsi eilen jonkinlaisen yhteenvedon.

Ennen kohteiden läpi käyntiä allekirjoittanut haluaa muistuttaa myös uudistuneesta viikkokilpailusta. Tulevat viikkokilpailut nimittäin tullaan vetämään läpi NFL Perfect Challengen muodossa ja palkintoina jaetaan NFL-pipoja. Jos osallistumisen ohjeet menivät viikolla ohitse, niin ne löydät kätevästi täältä.

Tyhjätaskun vahvin suositus:

23:25 Pittsburgh Steelers – Dallas Cowboys 2 2.25

”I HATE COWBOYS” ei auta tätä kohdetta mietittäessä, koska niin vakuuttavaa menoa on lehmipojat viime viikkoina esittänyt. Allekirjoittanut uskookin lehmipoikien jatkavan edelleen vankkaa menoaan kohti pudotuspelejä, koska puolikuntoinen Steelers tuskin pystyy edes kunnolla haastamaan vieraitaan tänään.

Tyhjätaskun muut suositukset:

20:00 New York Jets – Los Angeles Rams 2 1.95

Ottelussa kohtaa kaksi jonkinlaista “vitsiä”, mutta näistä vitseistä parempi on Rams, jolta löytyy sentään kunnollinen puolustus.

20:00 Carolina Panthers – Kansas City Chiefs yli 44 pistettä 1.92

Cam Newton on alkanut saamaan itseluottamustaan takaisin ja se yleensä tietää 20-30 pistettä. Chiefs ei ole kuitenkaan pelkkä vastaantulija tässä matsissa, joten myös Alex Smithin johtamalta Chiefs-hyökkäykseltä voidaan odottaa yli 20 pistettä

Tyhjätaskun rekkasuositukset:

03:30 New England Patriots – Seattle Seahawks 2 3.45

Kyllä, allekirjoittanut tietää kuinka hyvä Patriots on kotonaan, mutta myös Seahawksin nousevaa kuntokäyrää pitää osata kunnioittaa. Tätä kohdetta allekirjoittanut tuleekin pelaamaan selvän ylikertoimen takia.

20:00 Jacksonville Jaguars – Houston Texans 2 2.05

Allekirjoittaneen mielestä tässäkin kohteessa on annettu vierasjoukkueelle selvä ylikerroin, joten tätäkin kohdetta allekirjoittanut tulee naputtelemaan omille rekkalapuilleen mukaan.