Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 7

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään päästään taas parin lottopallo-ottelun jälkeen lyömään vetoa ihan tosissaan. Viikolla ei siis pelattu yhtään fiksua NFL-kohdetta, mutta viime sunnuntaina sen sijaan oltiin taas lähellä täydellisyyttä vaikkakin Steelers meni sulamaan Miamin auringon alla.

Tänään pyrimmekin jatkamaan tätä viime sunnuntaina viitoitettua tietä, jolloin kuudesta tipsistä osui viisi.

Tyhjätaskun vahvin suositus:

20:00 Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings 2 1.67

Kohdetta voi harkita pelattavaksi myös tasoituksen kanssa, mutta allekirjoittanut ei näe riskin ja tasoituksesta saatavan kertoimen kävelevän tässä kohteessa käsi kädessä. Eli siksipä allekirjoittanut tyytyy tähän ”mummo-rullailusta” tuttuun kaikki voitot ylös-taktiikkaan.

Itse ottelussahan ei pitäisi olla mitään epäselvää, koska Eaglesin hyökkäyksen linja on tällä hetkellä jonkinlaisessa kaaoksessa Lane Johnsonin pelikiellon vuoksi. Lisämausteena voidaan vielä pitää kotkien puolustusta, joka on menettänyt otteensa alkukauden murskaavien otteidensa jälkeen.

Tyhjätaskun muut suositukset:

Ensimmäinen neljännes: Pittsburgh Steelers +0.5 – New England Patriots 2 1.91

Patriots on johtanut jokaista tällä kaudella voittamaansa ottelua jo ensimmäisen neljänneksen jälkeen, joten miksi tämä asia ei toistuisi myös tänään? Maaliero on ensimmäisien neljänneksien perusteella Patriotsille 57-14 ja tähän laskemaan on otettu mukaan myös umpisurkea suoritus Billsiä vastaan.

20:00 Jacksonville Jaguars – Oakland Raiders 2 2.00

Allekirjoittanut ei yksinkertaisesti ymmärrä minkä vuoksi Raiders on nimetty tämän ottelun altavastaajaksi. Raiders on kuitenkin voittanut kaikki tämän kauden vierasottelunsa, kun Jaguarsin peli taas on ailahdellut laidasta laitaan läpi kauden. Allekirjoittaneen mielestä Raiders onkin selvä ennakkosuosikki tähän otteluun paremman hyökkäyksensä takia.

Pisteitä ottelussa tullaan tekemään rutkasti ja siksi myös yli-kohteen pelaaminen olisi perusteltua. Allekirjoittanut kuitenkin päätyi pelaamaan Raidersia mehukkaan kertoimen takia.

Viikkokilpailu ja sen säännöt

Kolme edellistä viikkoa olemme arvailleet illan pistelinkoja ja samalla radalla jatkamme myös tällä viikolla. Eli käytännössä säännöt ovat aivan samat, kuin kahdella edelisellä viikolla, paitsi että potkaisijoita EI LASKETA tällä viikolla mukaan.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:
-Kilpailuun osallistuvalla tarvitsee olla Coolbetin pelitili
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan pistelingosta Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 20:00.
-Pelinrakentajien pisteiksi lasketaan ainoastaan ne, jotka pelinrakentaja juoksee itse maalialueelle. Heitetyt touchdownit ovat siis laitahyökkäjien pisteitä.
-Voittaja on se henkilö jonka valitsema pelaaja tekee eniten pisteitä sunnuntai-illan kierroksella
-Tasatilanteessa, ratkaisemme voittajan maanantaisella uusintakierroksella

LONTOON OTTELUA EI LASKETA MUKAAN KILPAILUUN!

Palkinto: 30€ pelirahaa (1 X kierrätys), ja jos voittaja on lyönyt Coolbetillä vetoa 20€ edestä sunnuntain aikana on hänen palkintonsa kaksikertainen (60€). Myös lauantaina lyödyt jenkkifutisaiheiset vedot käyvät isomman palkintosumman lunastukseen.