Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 6

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Viime viikolla tehtiin jälleen hyvää jälkeä, vaikka Eaglesin sulaminen viime metreillä hieman verottikin kassan tulosta. Tämä NFL-viikko startattiin Facebookin puolella epäonnistumisella, joten tänään lähdetään paikkaamaan torstain epäonnistumista hieman isommalla paketilla.

Tyhjätaskun vahvimmat suositukset:

23:25 Seattle Seahawks – Atlanta Falcons+6.5 2 1.82

Tämä on kohde jonka tasoitusta allekirjoittanut ei voi ymmärtää, koska sarjan tehokkaimmalle hyökkäykselle annetaan 6.5 pistettä etumatkaa. Allekirjoittanut ei väitä, että Falcons ottelun välttämättä voittaisi, mutta ainakin se tekee Seattlessa sen 25-30 pistettä jolloin Seahawksilta vaadittaisiin lähemmäs 35 pistettä. Eli tämä kohde lähtee lapulle järkyttävän tasoituksen takia!

Green Bay Packers – Dallas Cowboys +4 2 1.97

Cowboys lähtee varmasti juoksemaan Packersin pelihuumoria pois ja sitä kautta myös kelloa, joten ainakin allekirjoittaneen on vaikea nähdä miksi Packers voittaisi kyseisen ottelun yli 3 pisteen erolla.

Tyhjätaskun muut suositukset:

Washington Redskins – Philadelphia Eagles yli 44.5 pistettä 1.92

Kotkien hyökkäys on viime viikonlopun tappiosta edelleen suhteellisen hyvän iskussa, joten siltä voidaan odottaa edelleen 25-30 pisteen iltoja. Kotkien puolustus oli jo viime viikolla jonkinlaisissa vaikeuksissa ja sen tekemiseen allekirjoittanut ei luota aivan 100%. Allekirjoittanut ei yllättyisikään, vaikka inkkaritkin takoisi taululle reippaat 20 pistettä.

Miami Dolphins +7.0 – Pittsburgh Steelers 2 1.92

Dolphins on oikeastaan nykyisellään jonkinlainen vitsi ja siitä syystä sitä vastana voi lyödä hieman isompaakin tasoitusta kehiin. Steelers taas on ollut Eaglesille kärsityn tappion jälkeen tyrmäävä ja siksipä tässä kohteessa ei pitäisi olla minkäänlaisia epäselvyyksiä.

Tyhjätaskun miinat: Philadelphia Eagles ja Carolina Panthers

Viikkokilpailu ja sen säännöt

Kaksi edellistä viikkoa olemme arvailleet illan pistelinkoja ja samalla radalla jatkamme myös tällä viikolla. Eli käytännössä säännöt ovat aivan samat, kuin kaksi edellistäkin viikkoa.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

-Kilpailuun osallistuvalla tarvitsee olla Coolbetin pelitili
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan pistelingosta Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 20:00.
-Pelinrakentajien pisteiksi lasketaan ainoastaan ne, jotka pelinrakentaja juoksee itse maalialueelle. Heitetyt touchdownit ovat siis laitahyökkäjien pisteitä.
-Voittaja on se henkilö jonka valitsema pelaaja tekee eniten pisteitä sunnuntai-illan kierroksella
-Tasatilanteessa, ratkaisemme voittajan maanantaisella uusintakierroksella

Palkinto: 30€ pelirahaa (1 X kierrätys), ja jos voittaja on lyönyt Coolbetillä vetoa 20€ edestä sunnuntain aikana on hänen palkintonsa kaksikertainen (60€). Myös lauantaina lyödyt jenkkifutisaiheiset vedot käyvät isomman palkintosumman lunastukseen.