Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 5

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään on taas se aika viikosta, kun Vegasissa seotaan ja Casinot nauravat kun ihmiset painavat isoja “rekkojaan” sisään isojen voitojen toivossa. Allekirjoittanut lähti tähän “rekkailuun” mukaan viime viikolla ensimmäistä kertaa tämän syksyn aikana, ja tuloksena oli osuma reilun kuudenkymmenen kertoimella. Rikkaaksi kyseinen osuma ei allekirjoittanut vielä tehnyt, mutta jonkinlaisen poltteen se jätti rekkoja kohtaan myös tälle viikolle.

Rekkoja emme kuitenkaan ala rakentamaan tässä jutussa, mutta jonkinlaisia eväitä sellaiseen rakennukseen voimme kuitenkin antaa, joten eiköhän mennä taas itse asiaan ilman sen pidempiä palopuheita.

Tyhjätaskun tuplaus:

20:00 Detroit Lions – Philadelphia Eagles 2 1.62 + Cleveland Browns – New England Patriots 2 1.23

Yhteensä tämä tuplaus antaa kerrointa mukavat 1.99 ja tämän allekirjoittanut jakoi jo eilen seuraajilleen Tyhjätaskun Facebook-sivulla. Sinänsä kerroin ei päätä huimaa, mutta allekirjoittanut luottaa siihen, että varma raha kiinnostaa myös muitakin isoilla panoksilla pelaavia henkilöitä. Onhan raha aina rahaa ja tässä tapauksessa se on ”ilmaista” rahaa.

Perusteluna voitaisiin sanoa Lionsin loukkaantumiset ja Bradyn paluu pelikentille, jos joku sellaisia kaipaa! Eli Eaglesiä ei tässä tapauksessa pelata vihreät lasit silmillä vaan enemmin siitä lähtökohdasta, että Lionsilta tuskin löytyy aseita joilla Eagles pystyisi pysäyttämään, joten jo siksi allekirjoittanut uskaltaa tarjota lukijoilleen tälläistä tuplausta.

Patriots ja Eagles

Tyhjätaskun rekkakohteet:

20:00 Pittsburgh Steelers – New York Jets +7.5 1 1.97

Tasoitus on puoli pistettä liian iso, mutta siitä huolimatta allekirjoittanut uskoo, että Steelers tuottaa jälleen allekirjoittaneen pelitilille katetta. Jets on ollut viimeisien viikkojen ajan pelkkä vitsi ja niin kauan, kun Ryan Fitzpatrick heittelee Jets-paita päällä palloja ei tule vihreät new yorkkilaiset juhlimaan. Steelers tulee siis käytännössä kävelemään Jetsien yli selkeään 10-20 pisteen voittoon.

23:25 Los Angeles Rams – Buffalo Bills 2 2.02

Tämän kohteen allekirjoittanut nostaa esille käytännössä siitä syystä, että kaikki illan vinkit eivät olisi kello 20:00 otteluista. Rams ei ole kuitenkaan 3-1 saldonsa arvoinen jengi, joten ainakin allekirjoittanut uskoo, että joukkueelle tulee ongelmia kun vastaan asettuu toinen hyvällä puolustuksella varustettu joukkue. Bills osoitti jo Patriotsia vastaan, että se pystyy iskemään paikan tullen ja välttämään samalla tekemästä kohtalokkaita virheitä, joten ainakin allekirjoittaneen papereissa Bills on jonkinlainen ennakkosuosikki kyseiseen otteluun.

Tyhjätaskun miinat: Denver Broncos ja Minnesota Vikings

Molemmat lähtevät kotiotteluihinsa ennakkosuosikkeina, mutta todellisuudessa otteluista voi tulla todellisia taisteluja. Broncosin ylle synkkiä pilviä asettaa Falconsin laadukas hyökkäys, joka voi yllättää Broncosin puolustuksen ja Vikingsin ylle taas laitahyökkääjä Stefon Diggsin nivusvamma. Onhan Diggs ollut koko alkukauden ajan yksi Vikingsin tärkeimmistä pelaajista ja jos hän puuttuu, muuttuu viikinkien hyökkääminen huomattavasti yksinkertaisemmaksi. Samalla myös pelinrakentaja Sam Bradford menettää lempikohteensa, joten myös hänen työskentelynsä vaikeutuu huomattavasti.

Viikkokilpailu ja sen säännöt

Viime viikkoinen viikkokilpailu herätti sen verran kyselyjä ja mielenkiintoa jälkikäteen, että tällä viikolla mennään samalla kaavalla. Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan voittajan ei tarvitse kuin arvata se pelaaja joka tekee kierroksella eniten pisteitä niistä pelaajista joita arvaajat valitsevat. Viime viikkoisen kilpailun voitti Tapio joka valitsi omaksi pelaajakseen potkaisijan, joten nyt on mielenkiintoista nähdä lähtevätkö myös muut veikkaajat valitsemaan potkaisijoita.

Säännöt vielä lyhykäisyydessään:

-Kilpailuun osallistuvalla tarvitsee olla Coolbetin pelitili
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan pistelingosta Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 20:00.
-Pelinrakentajien pisteiksi lasketaan ainoastaan ne, jotka pelinrakentaja juoksee itse maalialueelle. Heitetyt touchdownit ovat siis laitahyökkäjien pisteitä.
-Voittaja on se henkilö jonka valitsema pelaaja tekee eniten pisteitä sunnuntai-illan kierroksella
-Tasatilanteessa, ratkaisemme voittajan maanantaisella uusintakierroksella

Palkinto: 30€ pelirahaa (1 X kierrätys), ja jos voittaja on lyönyt Coolbetillä vetoa 20€ edestä sunnuntain aikana on hänen palkintonsa kaksikertainen (60€)