Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL Perfect Challenge

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

NFL-kausi 2016 on edennyt jo siihen vaiheeseen, että useat fantasy-pelaajat ovat pudonneet ulos omien liigojensa voittotaistelusta. Siksipä allekirjoittanut päätti yhdessä Coolbetin kanssa antaa kaikille fantasy-pelaajille uuden mahdollisuuden.

NFL Perfect Challenge eroaa tavallisesta fantasy-pelaamisesta siinä mielessä, että jokainen “manageri” saa valita jokaisen viikon alussa oman kokoonpanonsa uudelleen. Eli ratkaisevaa ei olekakkaan normaalin fantasy-liigan tapaan se, kuinka hyvin olet valmistautunut syksyn alussa pidettyyn varaustilaisuuteen, vaan se kuinka hyvin valmistaudut jokaisesn viikkoon erikseen.

Perfect Challengen luonteen takia Coolbet onkin luvannut palkita jokaisen viikon parhaimman “managerin” kylmyyden kukistavalla NFL-pipolla!

Osallistuminen on helppoa

Tyhjätaskun Perfect Challengeen voi osallistua kaikki Coolbetin asiakkaat, joilta löytyy NFL.comin käyttäjätunnukset. Tunnuksien puuttuessa voit sellaiset luoda ilmaiseksi NFL.comissa ja jos sinulla ei vielä jostain syystä ole markkinoiden parhaisiin kertoimiin oikeuttavaa Coolbetin pelitiliä niin sellaisen saat auki esimerkiksi tästä.

Osallistuminen ja säännöt:
-Osallistujan on oltava Coolbetin asiakas voidakseen osallistua palkintojen jakoon
-Osallistua voi missä vaiheessa vaan, mutta Coolbetin tili pitää olla avattuna ennen kyseisen kierroksen alkua
-NFL.com tilinhallitsijan pitää olla sama kuin Coolbetin tilin
-Kilpailuun pätee kaikki normaalit Perfect Challengen säännöt
-Osallistujan on oltava liittynyt TYHJÄTASKUT-ryhmään ennen kyseisen kierroksen alkua, jotta kierroksen tulos lasketaan mukaan.
-Kokonaiskilpailun voittajan pisteiksi lasketaan ne, jotka on kerätty Tyhjätaskut ryhmässä.
-Liittymistiedot: Groups: Tyhjätaskut Salasana: Coolbet

Palkinnot: Jokaisen viikon paras palkitaan NFL-pipolla ja kokonaiskilpailun(11-17vk) voittaja saa itselleen NFL-pelipaidan.