Tyhjätaskusta taivaisiin: Kiitospäivä

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään on taas se päivä, jolloin jenkkilässä maistellaan kalkkunaa ja kiitetään tämän vuoden sadosta. Nykyisin tähän kiitoksen juhlaan on liitetty myös hyvin tiukasti amerikkalainen jalkapallo ja NFL. NFL onkin pystynyt brädäämään itsensä jonkinlaiseksi kiitospäivän perinteeksi, jota ilman amerikkalaiset eivät enää osaa olla. Siksipä näitä kiitospäivän pelejä katsotaan ison veden takana lähes yhtä intensiivisesti kuin Super Bowlia, joten näitä kiitospäivän-otteluita ei voidakaan pitää aivan tavallisina kamppailuina

Kiitospäivän ottelut ovat saaneet myös Coolbetin suunnalta erikoishuomiota, Coolbet on nimittäin nostanut tämän päiväisiin NFL-kohteisiinsa palautusprosentin maksimaallisiin lukemiin. Siksipä allekirjoittanut uskaltaa sanoa, että tänään juuri Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaat ML-kohteet NFL:ään. Lisäksi on hyvin mahdollista, että Coolbet aukaisee jonkinlaisia lisäkohteita vielä iltapäivän aikana, joten niidenkin suhteen kannattaa olla tänään hereillä.

Tyhjätaskun suositukset:

19:30 Detroit Lions – Minnesota Vikings yli 41 pistettä 1.90

Tähän otteluun allekirjoittanut ei uskalla lähteä arvailemaan voittajaa, joten lähdin miettimään ottelua mielummin pisteiden kautta. Pisteet voisivat tilastojen valossa jäädä alle 40 pisteeseen, mutta joku kutina kuitenkin kiusoitteli allekirjoittaneen pelaamaan yli 41 pistettä. Eli minkäänlaiseen faktaan allekirjoittaneen suositus ei tällä kertaa perustu, mutta ainahan järkevät vedot eivät niihin perustukkaan. Lähtökohtaisesti tätä ottelua voidaankin pitää tämän illan vaikeimpana ennustettavana.

23:30 Dallas Cowboys – Washington Redskins +6.5 1 1.95

Tätä kohdetta allekirjoittanut pitää illan parhaimpana. On totta, että Redskins on näyttänyt viime otteluissa hyvältä, mutta vielä todellisempaa on Cowboysin pysäyttämätön meno. Allekirjoittaneen yksiselitteinen näkemys onkin se, että inkkarit ei yksinkertaisesti pysty pysäyttämään lehmipoikien vahvaa juoksuhyökkäämistä. Cowboys tuleekin dominoimaan tätä ottelua juuri vahvan juoksuhyökkäämisensä ansiosta ja samasta syystä inkkareiden hyökkäys tulee kärsimään rytmittömyydestä.

03:30 Indianapolis Colts +8.5 – Pittsburgh Steelers 2 1.97

Colts on yhtä kuin Andrew Luck ja tänään, kun Luck on sivussa aivatärähdyksen vuoksi tulee Colts olemaan Steelersille pelkkä vastaantulija. Kohteen tasoitus on kyllä hieman korkea, mutta siitä huolimatta on enemmän kuin todennäköistä, että Steelers tulee voittaman ottelun vähintään 10 pisteen erolla. Allekirjoittanut ei nimittäin usko, että Colts pystyy tekemään ilman Luckia yli 14 pistettä ja taas Steelersin hallitessa peliä tulee se tekemään vähintään sen 4-5 TD:tä. Tätäkin kohdetta allekirjoittanut uskaltaa siis suositella hieman isommallakin pelattavaksi.

Lopuksi allekirjoittanut haluaa muistuttaa Perfect Challengestä, koska useat tämän viikon tähdet tulevat pelaamaan jo tänään! Niin ja liittyminen Tyhjätaskut-ryhmään kannattaa edelleen, koska jokaisen viikon paras veikkaaja voittaa itselleen NFL-pipon. Viime viikkon pipon itselleen voitti Jvetelai’s!