Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL-viikko 5 – Odottamattomia kertoimia

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Pari edellistä NFL-viikkoa ovat olleet vedonlyöjille hyvinkin haastavia ja niistä oppineena voimme jälleen todeta, että NFL on edelleen maailman tasaisin palloilusarja. Tasaisuus onki se syy miksi allekirjoittanut on valinnut tämän päivän suosituksiin pelkästään Vegasin näkemyksen vastaisia joukkueita.

Tyhjätaskun vahvin suositus

23:25 Dallas Cowboys – Green Bay Packers 2 2.16

Dallas Cowboys ei ole sen tason joukkue, jona sitä yleisesti nykypäivänä pidetään. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kesän aikana uudistunut hyökkäyksen linja ei ole aivan yhtä hyvä kuin se oli kahtena viime vuotena. Vegasissa tähän asiaan ei olla kuitenkaan vielä herätty ja senpä vuoksi hieman yskähdellen kauteen lähtenyt Packers on tämän iltaisen ottelun altavastaaja.

Tässä taas siis pelataan sitä ”Vegasilaisten odotusarvoa” vastaan ja hyödynnetään kyrmyniskojen vankkumatonta mielipidettä.

Tyhjätaskun muut suositukset

23:05 Oakland Raiders – Baltimore Ravens 2 2.32

Allekirjoittanutta ihmetyttää suuresti se, kuinka vähän Derek Carrin loukkaantuminen on vaikuttanut Raidersin kertoimeen. Tämä onkin se syy, joka saa allekirjoittaneen lyömään ailahtelevaisesti pelanutta Ravensia.

Ravensin puolesta puhuu myös Raidersin heikohko puolustus, joten yksistään Derek Carrin loukkaantuminen ei ole kääntänyt allekirjoittaneen kelkkaa baltimorelaisten puoleen.

20:00 Cincinnati Bengals – Buffalo Bills 2 2.40

Tämä kohde perustuu täysin siihen olettamukseen, että Billsin puolustuksen linja tulee syömään Bengalsin hyökkäyksen linjan eläviltä. Hyökkäyksen linjan ongelmat ovat olleet Bengalsin murheen kryyninä koko kauden ajan ja tänään ne tulevat jälleen korostumaan.

Niin ja onhan Bills myös kaikkien tilastojen mukaan parempi joukkue, joten ainakaan allekirjoittanut ei ymmärrä tämän kohteen kertoimien asettelua.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

Tämän iltaisessa viikkokilpailussa veikkaamme, kuinka monta jaardia pelinrakentaja Ben “Big Ben” Roethlisberger heittää tämän iltaisessa TV-ottelussa.

Säännöt lyhykäisyydessään:
-Voittajan on oltava Coolbetin asiakas
-Voittajan on pitänyt lyödä vähintään yksi 10€ veto Coolbetillä tämän viikkoisista NFL-otteluista (To-Su aikavälillä)
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan jaardeista Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 20:00.
-Voittajan tarvitsee tykätä Tyhjätaskusta Taivaisiin Facebook-sivusta.

Palkinto: 50€ pelirahaa (1 X kierrätys)

Kertoimet ja kohteet suosituksiin tarjoaa totuttuun tapaan Coolbet.