Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL-viikko 17 – Runkosarja päättyy

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tämän viikkoiset suositukset tulevat suoraan Philadelphiasta, jossa allekirjoittanut on toteuttamassa omaa unelmaansa. Ennen vuosien unelman toteuttamista on kuitenkin aika paneutua NFL:n runkosarjan päättävään ottelukierrokseen.

Illan kohteiksi olisi helppo valikoida niitä joukkueita, jotka voivat vielä voitollaan nousta pudotuspeleihin. Se ei olisi kuitenkaan kovin tyylikästä, niinpä allekirjoittanut päätti lähestyä kierrosta aivan toiselta kantilta. Eli niiden ylikertoimien ja häviäjien kautta.

Tyhjätaskun vahvin suositus

20:00 Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys 1 2.46

Philadelphia Eagles kotijoukkueena yksi NFL:n parhaimmista joukkueista, ja senpä vuoksi kertoimien asettelu on mennyt tämän kohteen kohdalta täysin metsään.

Vegasissa varmasti odoteltiin, että Eagles lepuuttaisi avainpelaajiaan tämän ottelun aikana, mutta viimeisimpien tietojen mukaan näin ei ole ja Eagles tulee lähtemään kyseiseen otteluun ykkösmiehillään.

Kyseinen ottelu on myös Eaglesin pudotuspelien kannalta elintärkeä, koska joukkueen pitää juuri tässä ottelussa saada viime viikolla hukutettu itseluottamus takaisin.

Tyhjätaskun muut suositukset

Los Angeles Rams San Francisco 49ers 1 2.70

Kyllä, kyllä ja vielä kerran kyllä, San Francisco 49ers on ollut vakuuttava viimeisten viikojen aikana. Allekirjoittanut ei kuitenkaan uskoa, että yksi ihmepoika Chicagosta tai oikeastaan Bostonista voisi kääntää joukkueen kurssin täysin päälaelleen.

Los Angeles Ramsin pommikoneiden tehoilla toiminut hyökkäys tuleekin olemaan liikaa 49ers puolustukselle. Sitä myöden myös Rams tulee varmistamaan NFC:n kolmospaikan. Niin ja kyllä Rams haluaa varmasti olla NFC:n kolmonen, koska lumisateinen Philadelphia ei ole yhtään sen helpompipaikka kuin Minneapolis, jossa pelit pelataan sisällä.

New York Giants – Washington Redskins 2 1.58

New York Giants haluaa 100% varmasti varata ensi keväänä nunerolla kaksi, joten joukkue tulee häviämään tämän päiväisen ottelunsa.

Niin ja pelinrakentaja Kirk Cousins haluaa tehdä rahaa keväällä, ja senpä vuoksi ukko pelaa tänään elämänsä pelin. Onhan kyseinen matsi herran viimeinen inkkaripaita päällä.