Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL-viikko 16 – Jouluspesiaali

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Viime viikonlopun kiireiden jälkeen palaamme jälleen sorvin ääreen, ja sitä myöden pamautamme pakettiin koko joulu-kierroksen. Tulevana maanantaina ei siis tule erillisiä vihjeitä vaan ne on paketoitu samaan pakettiin tämän iltaisten, ja huomisten otteluiden kanssa.

Tyhjätaskun lauantai-illan suositus

03:30 Green Bay Packers +9.0 – Minnesota Vikings 2 1.96

Aaron Rodgersin paluu jäi yhden ottelun mittaiseksi ja ei vähiten sen vuoksi, että Green Bay Packers menetti viime viikonloppuisen tappionsa myötä mahdollisuuden pudotuspeleihin. Jo yksistään tämä olisi hyvä syy lyödä Minnesota Vikingsia lapulle, mutta vielä paremman tästä kohteesta tekee se, että Vikings taistelee edelleen koko NFC:n 1. paikasta.

Tämä suositus siis perustuu yksinkertaisesti siihen, että Vikings on Packersia motivoituneempi joukkue ja sitä myöden myös selvästi ahneempi tekemään pisteitä. Niin ja ei pidä unohtaa myöskään sitä, että varamiehinen Packers-hyökkäys saa vastaansa yhden sarjan parhaimmista puolustuksista!

Tyhjätaskun aattoillan suositukset

20:00 Tennessee Titans +6.5 – Los Angeles Rams 2 1.85

Tennessee Titans on alisuorittanut jo useamman viikon ajan, ja sen vuoksi allekirjoittanut ei ymmärrä miksi liigan tulivoimaisin hyökkäys saa ainoastaan 6.5 pisteen tasoituksen tähän otteluun.

Tätä kohdetta voidaankin pitää kaikessa järjettömyydessään tämän joulun suurimpana lahjana vedonlyöjille!

20:00 New York Jets +6,5 – Los Angeles Chargers 2 1.86

Tämän kohteen perusteluiksi riittää kaksi sanaa: Bryce Petty!

Tyhjätaskun maanantainen suositus

03:30 Philadelphia Eagles – Oakland Raiders yli 47 pistettä 1.93

Philadelphia Eagles tarvitsee yhden voiton varmistaakseen NFC-konferenssin voiton ja senpä vuoksi joukkue tulee lataamaan kaikkensa maanantai-illan otteluun. Lataus kuitenkin voi mennä yli, ja sen vuoksi allekirjoittanut ei uskalla lähteä suoraan kotkien kelkkaan lähemmäs 10 pisteen tasoituksella.

Suurin pistemäärien puolesta taas puhuu se, että kotkien puolustus on ollut jo useamman viikon ajan hieman hukassa vahvojen heittohyökkäyksien kanssa. Eli allekirjoittanut näkee ottelun menevän kahden tehokkaan hyökkäyksen taistoksi, ja sitä myöden myös pisteitä tulee napsumaan taululle suhteellisen kovaa tahtia.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

Tämän viikkoisessa viikkokilpailussa etsimme joulun kovinta pistelinkoa. Eli sitä pelaajaa, joka tuottaa omalle joukkueelleen eniten pisteitä joko potku,juoksu tai heittopelien kautta. Huomioon otetaan sunnuntai ja maanantai-illan ottelut. Eli mukaan ei lasketa lauantai-illan otteluita!

HUOM: Mukaan EI lasketa pelinrakentajan heitto TD:tä.

Tasapelien ja arvontojen välttämiseksi vastaukseen pitää liittää myös kyseisen pelaajan piste määrä. Voittaja tulee olemaan siis se henkilö, joka tietää oikean pelaajan lisäksi lähimmäksi oikean piste määrään.

Säännöt lyhykäisyydessään:
-Voittajan on oltava Coolbetin asiakas
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen sunnuntai-illan otteluiden alkua (20:00).
-Voittajan tarvitsee tykätä Tyhjätaskusta Taivaisiin Facebook-sivusta.

Palkinto: 50€ pelirahaa (1 X kierrätys)

Kertoimet ja kohteet NFL-suosituksiin tarjoaa totuttuun tapaan Coolbet.