Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL-viikko 13 – Paluu aurinkoon

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Viime sunnuntaina lähdimme henkselit paukkuen valitsemaan NFL-kohteita ja kuinkas sitten kävikään. Turpaan tuli ja pelikassa tyhjeni viimeistä lanttia myöden. Onneksi aiemmin viikolla olleet kohteet olivat lihottaneet pelikassaa siihen tahtiin, että isoimmat setelit oltiin kotiutettu ennen tuota surullista sunnuntai-iltaa.

Viime sunnuntaista on kuitenkin otettu opiksi ja tänään lähdemme rakentamaan riviä perustekemisen kautta.

Tyhjätaskun vahvin suositus

03:30 Seattle Seahawks +4.0 – Philadelphia Eagles 2 1.84

Philadelphia Eagles on ollut viime viikot niin hurjassa lennossa, että tuskin edes puolikuntoinen Seattle Seahawks pystyy sitä lentoa pysäyttämään.

Tässä ottelussa tietysti on ne kaikki yllätyksen mahdollisuudet olemassa, mutta allekirjoittanut ei usko, että edes hobitin kokokoinen Russell Wilson pystyi taikomaan voittoon tarvittavia pisteitä kiven kovaa kotkapuolustusta vastaan.

Tyhjätaskun muut suositukset

20:00 Atlanta Falcons – Minnesota Vikings 2 2.12

Atlanta Falcons on noussut kahden helpohkon voiton myötä jälleen kertoimenlaskijoiden listalla ylöspäin, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joukkue olisi päässyt viime vuotiseen lentoonsa.

Minnesota Vikings taas on ollut koko kauden hurjassa iskussa ja joukkueen menoa ei tunnu pysäyttävän tällä hetkellä mikään tai kukaan.
Tämän kohteen suositukset perustuvat yksinkertaisiin tilastofaktoihin, ja sitä kautta ylikertoimen pelaamiseen.

23:25 Arizona Cardinals +6.5 – Los Angeles Rams 2 1.90

Los Angeles Rams kompastui pari viikkoa sitten Minnesota Vikingsia vastaan, mutta muuten joukkueen meno on ollut todella vakuuttavaa viikosta toiseen. Arizona Cardinalsin meno taas on ollut koko kauden ajan enemmän ja vähemmän tukkoista.

Tätä kohdetta ei varmaan tarvitsekkaan sen enempää perustella, koska lähes jokainen tilasto puhuu pässilauman voiton puolesta.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

Tämän iltaisessa viikkokilpailussa etsimme illan kovinta pistelinkoa. Eli sitä pelaajaa, joka tuottaa omalle joukkueelleen eniten pisteitä joko potku,juoksu tai heittopelien kautta.

HUOM: Mukaan EI lasketa pelinrakentajan heitto TD:tä.

Tasapelien ja arvontojen välttämiseksi vastaukseen pitää liittää myös kyseisen pelaajan piste määrä. Voittaja tulee olemaan siis se henkilö, joka tietää oikean pelaajan lisäksi lähimmäksi oikean piste määrään.

Säännöt lyhykäisyydessään:
-Voittajan on oltava Coolbetin asiakas
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 20:00.
-Voittajan tarvitsee tykätä Tyhjätaskusta Taivaisiin Facebook-sivusta.

Palkinto: 50€ pelirahaa (1 X kierrätys)

Kertoimet ja kohteet NFL-suosituksiin tarjoaa totuttuun tapaan Coolbet.