Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 13 – Kultaa louhimassa

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Torstaina osuttiin lehmipoikien kanssa kultasuoneen, ja kyseisestä kultasuonesta pystyi louhimaan jokainen oman osansa kultaa ilman liiallisia ahnehtimisia. Kyseinen ottelu oli hyvä esimerkki siitä trendistä, joka usein on esillä joulukuun otteluissa, eli plussatasoituksien osumisista. Tästä ja parista muusta jutusta allekirjoittanut höpisi myös eilen ilmestyneessä Coolbetin NFL-viikkokautsauksessa. Lyhykäisyydessään homma siis tarkoittaa sitä, että plusmerkkiset tasoitukset alkaa kannattamaan joulukuun alusta saakka.

Ennen kohteisiin menemistä haluaisin muistuttaa teitä arvon seuraajat Tyhjätaskun ja Coolbetin yhteisestä NFL Perfect Challenge-ryhmästä. Kyseisessä ryhmässä palkitaan viikoittain eniten pisteitä kerännyt henkilö NFL-pipolla. Pipoja on edelleen jaossa, eli osallistuminen kannattaa.

Tyhjätaskun varmin suositus:

20:00 Atlanta Falcons – Kansas City Chiefs +6.0 2 1.92

Toista viikkoa putkeen vetotoimistot aliarvioivat Kansas City Chiefsin mahdollisuuksia ja allekirjoittanut ei voi olla hyväksikäyttämättä sitä. Kyseinen kohde myös suosii sitä trendiä, jota allekirjoittanut on käyttänyt jo useamman vuoden ajan joulukuun vedoissaan. Eli käytännössä nyt etsitään niitä kierroksen parhaita plusmerkkisiä tasoituksia ja isketään niihin kiinni oikein kunnolla.

Falcons on kyllä hyvä joukkue, mutta allekirjoittanut ei ymmärrä miten siitä on tehty näin ylivoimainen suosikki tämän illan otteluun. Chiefs nimittäin näytti viime viikolla erittäin hyvältä joukkueelta ja sen peli-ilmeen avulla Chiefs voi jopa voittaa tänään Atlantassa.

Tyhjätaskun muut suositukset:

23:25 Pittsburgh Steelers – New York Giants +6.5 2 1.90

Tähän kohteeseen pätee vähän edellisen kohteet kanssa samat asiat. Eli kotijoukkue on kyllä hyvä porukka, mutta vieraita on selvästi aliarvioitu tasoitusta mietittäessä. Giants on kuitenkin liikkeellä NFC:n toiseksi parhaalla saldolla (8-3) ja muutenkin jättiläisten meno on näyttänyt suhteellisen tasapainoiselta koko kauden ajan.

Steelers on siis hienoinen suosikki myös allekirjoittaneen papereissa. Siihen allekirjoittanut ei kuitenkaan usko, että lopussa eroa olisi vähintään seitsemän pisteen verran.

20:00 Cincinnati Bengals – Philadelphia Eagles 2 2.03

Tämä kohde menee ehkä hieman allekirjoittaneen vihreiden lasien taakse, mutta siitä huolimatta AJ Greenitön Bengals ei herätä allekirjoittaneessa minkäänlaista luottoa.

Eagles taas saa takaisin pelaavaan kokoonpanoonsa Brandon Brooksin, joten kotkien hyökkäyksen linjan pitäisi olla jälleen viime viikkoa paremmassa iskussa. Hyökkäyksen ongelmia myös helpottaa se, että vikkelä jalkainen Darren Sproles on jälleen 100% iskussa.

Tyhjätaskun hakusuositus:

20:00 Green Bay Packers – Houston Texans 2 3.20

Packersin lyhyt viikko ja onneton takakenttä ei herätä allekirjoittaneessa minkäänlaista luottoa. Toisaalta ei Texansin hyökkäyspelikään ole mitään maata mullistavaa, mutta siitä huolimatta vieraiden ongelmat ovat allekirjoittaneen papereissa pienempiä kun vastaan asettuvan kotijoukkueen.

Eli allekirjoittanut ei yksinkertaisesti usko, että jalkavaivainen Aaron Rodgers pystyy johdattelemaan joukkonsa toiseen perättäiseen voittoon.

Kertoimet on napattu totuttuun tapaan Coolbetin kohteista.