Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 12 – Vaikealta kierrokselta löytyy pelattavaa

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Viime viikolla mentiin metsään niin pahasti, että allekirjoittanutta oikein hävetti. Kiitospäivän kohteetkaan eivät tuonneet toivottua nousua, joten allekirjoittanut on panostanut tämän päivän suosituksiin entistäkin enemmän.

Ennen kohteisin menemistä haluaisin muistuttaa teitä arvon seuraajat Tyhjätaskun ja Coolbetin yhteisestä NFL Perfect Challenge-ryhmästä. Kyseisessä ryhmässä palkitaan viikoittain eniten pisteitä kerännyt henkilö NFL-pipolla. Pipoja on edelleen jaossa, eli osallistuminen kannattaa.

Tyhjätaskun varmin suositus

23:25 Oakland Raiders – Carolina Panthers +2.5 1 1.74

Raiders on noussut rakentin lailla tämän kauden aikana kohti NFL kärkeä. Kauden alla mustaksihevoseksi leimattu joukkue onkin kerennyt jo nousemaan jopa TOP4 joukkueeksi, joten jo siinä mielessä Raidersin pitäisi kyllä hoitaa tällä kaudella heikosti esiintynyt pantterilauma. Panthersin osakkeita laskee myös se, että NFL parhaimpien tukimiesten joukkoon kuuluva Luke Kuechly tulee olemaan tänään sivussa aivatärähdyksen takia. Raidersin siis pitäisikin purjehtia tästä ottelusta suhteellisen helppoon voittoon eikä tasoituksen pitäisi sen vuoksi olla ongelma.

Tyhjätaskun muut suositukset

23:25 Ensimmäinen neljännes: New York Jets – New England Patriots 2 1.52 (ML)

Olemme pelanneet jo aiemmin tällä kaudella Patriotsin voittoa ensimmäisen neljänneksen osalta ja silloinkin veto tuli helposti tupaan. Samaa taktiikkaa kokeilemme tänään ja rohkeimmat pelaavat jopa 0.5 pisteet tasoituksella(1.87).

Patriots on ollut suhteellisen hyvä läpi kauden ensimmäisillä neljänneksillä ja siksipä muuten vaikeaan kohteeseen on helppo kaivaa tätä kautta rahan mentävä reikä.

20:00 Chicago Bears +6.0 – Tennessee Titans 2 1.92

Titans petti allekirjoittaneen viime viikolla todella pahasti, mutta siitä huolimatta allekirjoittanut luottaa edelleen Marcus Mariotan johtamaan titaanilaumaan. Bears nimittäin lähtee kyseiseen otteluun toinen takajalka rampautuneena! Käytännössä kakkosmiehillä pelaavan Bearsin ei pitäisi pystyä haastamaan Titansia oikeastaan millään osa-alueella, joten tästä ottelusta ei voi ennustaa kuin vieraiden selkeää voittoa!

Kertoimet on napattu totuttuun tapaan Coolbetin kohteista.