Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL-viikko 11 – Kultainen kierros

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään lähdetään rakentamaan jälleen täydellisten sunnuntaiden putkelle uutta alkua, koska viime viikolla karahdettiin kiville ja muutama kohde jäi osumatta. Oikeastaan otollisempaa viikkoa tämän uuden alun ottamiselle ei voisi olla, koska ennakkoon ajatellen tänään pelattava ”kierros” tarjoaa ehkä käynnissä olevan kauden parhaat NFL-kertoimet ja kohteet.

Tänään siis pelataan kierros, joka on saanut Vegasissa kertoimien laskijoiden nupit sekaisin ja allekirjoittanut ei voi ymmärtää sen vuoksi tämän päivän tasoituksia.

Tyhjätaskun vahvin suositus

03:30 Dallas Cowboys +6.0 – Philadelphia Eagles 2 1.92

Viikon aikana kolmen pisteen tasoituksesta kuuden pisteen tasoitukseen muuttunut linja kertoo varmaan kaiken oleellisen tiedon tästä ottelusta.

Dallas Cowboys lähtee otteluun ilman kolmea parasta pelaajaansa ja se tulee näkymään kotijoukkueen tehottomuutena. Philadelphia Eagles taas lähtee otteluun suhteellisen terveenä ja kaksi viikkoa levänneenä, joten joukkueen iskukyvyn pitäisi olla maksimaallisella tasolla.

Tyhjätaskun muut suositukset

20:00 New York Giants +10.0 – Kansas City Chiefs 2 1.99

New York Giants on nykyisellään jonkinlainen vitsi! Kansas City Chiefs taas on joukkue, joka kaipaa parin vaikeamman ottelun jälkeen itseluottamusta. Vedonlyöjien ei kannata kuitenkaan unohtaa sitä, että Chiefs oli ekat kuusi tai seitsemän viikkoa NFL:n tehokkain joukkue ja senpä vuoksi tuollaisen kymmenen pisteen tasoituksen ei pitäisi olla joukkueelle minkäänlainen ongelma.

23:25 Oakland Raiders +7.0 – New England Patriots 2 1.91

New England Patriots tulee tekemään tänään kotijoukkueen puolustuksesta reikäjuustoa, ja senpä vuoksi seitsemän pisteen tasoitus ei tule tuntumaan missään. Sen lisäksi tämän kohteen puolesta puhuu se, että Oakland Raidersilla ei ole odotuksista huolimatta minkäänlaista juoksuhyökkäystä, ja sitä kautta Patriotsin suurin heikkous jää pimentoon.

20:00 Minnesota Vikings – Los Angeles Rams 2 2.10

Vegasissa odotellaan edelleen Los Angeles Ramsin romahtamista ja sitä kautta kertoimet ovat suotuisia vedonlyöjille. Rams onkin tämän kauden Atlanta Falcons, joka nakuttaa tasaista tahtia ylikertoimia vedonlyöjien taskuun.

20:00 Cleveland Browns +7.5 – Jacksonville Jaguars 2 1.99

Cleveland Browns on Cleveland Browns, ei kai tähän kohteeseen tarvitse sanoa mitään muuta!

No sanotaan nyt kuitenkin, koska allekirjoittanut ei jaksa uskoa, että sarjan paras puolustus tulisi sulamaan sarjan heikoimman itseluottamuksen omaavan joukkueen vieraana! Eli Jacksonville Jaguars tulee voittamaan ottelun jo pelkästään puolustuksen tekemien pisteiden turvin, ja tähän päälle kun lasketaan hyökkäyksen tekevän ainakin 10 pistettä niin tasoituksen pitäisi tulla helposti kotiin.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

Tämän iltaisessa viikkokilpailussa veikkaamme Dallas Cowboys – Philadephia Eagles-ottelun kovinta taklaajaa, ja hänen taklauksiensa määrä. Ensimmäisenä oiken/lähimmän vastauksen jättänyt henkilö voittaa.

HUOM: Laskutapana käytetään Eurooppalaista tapaa, eli avustukesta saa puolikkaan taklauksen ja lopputulos muodostuu kokonaisten ja puolikkaiden taklausten yhteenlasketusta määrästä (4 sooloa + 3 avustusta = 5.5 taklausta).

Säännöt lyhykäisyydessään:
-Voittajan on oltava Coolbetin asiakas
-Voittajan on pitänyt lyödä vähintään yksi 10€ veto Coolbetillä tämän viikkoisista NFL-otteluista (To-Su aikavälillä)
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan jaardeista Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 03:00.
-Voittajan tarvitsee tykätä Tyhjätaskusta Taivaisiin Facebook-sivusta.

Palkinto: 50€ pelirahaa (1 X kierrätys)

Kertoimet ja kohteet NFL-suosituksiin tarjoaa totuttuun tapaan Coolbet.