Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL-viikko 10 – Voittoputkelle jatkoa

Tyhjätaskusta Taivaisiin, NFL-vihjeet | Pallomeri.net

Tänään jatketaan siitä mihin kahtena edellisenä sunnuntaina on jääty, eli pyrimme jatkamaan täysosumien putkea ja samalla kasvattamaan pelikassan saldoa hyvinkin mukavasti.

Kaksi edellistä viikonloppua on siis päättynyt sunnuntaisiin täysosumiin ja niiden myötä ainakin allekirjoittaneen pelitili on kiittänyt ja kumartanut isohkosti. Sen myötä on myös alkanut riskit kasvamaan, koska yleensä hyvässä voittoputkessa tulee panokset kasvamaan ja sitä myöden myös tappioiden suuruudet ovat tappioputkia suurempia. Senpä vuoksi allekirjoittanut päätti muistuttaa ennen suosituksien antamista siitä, että kenenkään ei pidä panostaa yksittäisiin vetoihin niin suuria summia, että se voisi vaikuttaa vedonlyöjän taloudelliseen tilanteeseen negatiivisesti.

Vedonlyönnin kuuluu kuitenkin olla pohjimmiltaan hauskaa ja sitä myöden myös taloudellisesti turvallista.

Tyhjätaskun vahvin suositus

23:05 Los Angeles Rams – Houston Texans +11.5 1 1.86

Los Angeles Rams on allekirjoittaneen papereissa tämän hetken toiseksi kuumin NFL-joukkue ja sitä myöden joukkue, jonka ei pitäisi kompuroida keskinkertaisten joukkueiden kanssa. Houston Texans taas on ilman pelinrakentaja Deshaun Watsonia keskivertoa huonompi joukkue.

Eli tässä ottelussa toisensa kohtaa kaksi aivan eritason joukkuetta ja siitä syytä allekirjoittanut uskaltaa panostaa kohteeseen, jonka tasoitus on yli kymmeenen pisteen verran. Yleensähän se kriittinen raja on ollut juuri tuo kymmenen pistettä, mutta tänään joudumme joustamaan siitä asiasta oikein urakalla.

Tyhjätaskun muut suositukset

20:00 Detroit Lions – Cleveland Browns: kotijoukkue tekee yli 27 pistettä 1.89

Tähänkin otteluun olisi voinut pelata yli kymmenen pisteen tasoitusta, mutta koska se on allekirjoittaneen periaatteiden vastaista, niin kohteeksi valikoitui kotijoukkueen pisteet.

Detroit Lions on ollut hyvässä iskussa viime ajat ja sen vuoksi on hyvin todennäköistä, että kotijoukkueena toimiva leijonalauma pystyy takomaan taululle mukavan määrän pisteitä.

20:00 Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers: Antoni Brown tekee TD:n 1.80

Indianapolis Coltsin takakenttä ei ole mitenkään erikoisen hyvä, ja senpä vuoksi tämän illan hahmo tulee olemaan Antoni Brown, joka tulee tekemään illan ottelussa mitä todennäköisemmin kaksi tai jopa kolme touchdownia.

Tyhjätaskun päivän haku

23:25 Atlanta Falcons – Dallas Cowboys 2 2.59

TIEDETÄÄN TIEDETÄÄN, että Dallas Cowboys lähtee tämän iltaiseen otteluun ilman kahta parasta pelaajaansa. Siitä huolimatta allekirjoittaneen on pakko hakea vieraiden voittoa. Dallas Cowboysin osakkeet ovat olleet kyllä tämän viikon ajan laskussa, mutta vastaavasti Atlanta Falconsin osakkeet ovat olleet sitä koko käynnissä olevan kauden.

Niin ja kuka sattuu muistamaan, että Zeken korvaajana on muuan Alfred Morris, joka juoksi tämän vuosikymmenen alkupuolella kolme 1000 jaardin kautta putkeen! Eli ei se Cowboysin juoksuhyökkäyksen taso ihan kamalasti laske Zeken pelikiellon myötä.

Viikkokilpailu ja sen säännöt:

Tämän iltaisessa viikkokilpailussa veikkaamme, kuinka monta jaardia Texans Houstonin hyökkäys etenee tämän illan ottelussa. Oikea vastaus muodostuu niin heitto kuin juoksujaardeistakin.

Säännöt lyhykäisyydessään:
-Voittajan on oltava Coolbetin asiakas
-Voittajan on pitänyt lyödä vähintään yksi 10€ veto Coolbetillä tämän viikkoisista NFL-otteluista (To-Su aikavälillä)
-Pelitilin lisäksi osallistujan pitää jättää arvauksensa illan jaardeista Tyhjätasku Taivaisiin Facebook-sivulle ennen kello 23:00.
-Voittajan tarvitsee tykätä Tyhjätaskusta Taivaisiin Facebook-sivusta.

Palkinto: 50€ pelirahaa (1 X kierrätys)

Kertoimet ja kohteet NFL-suosituksiin tarjoaa totuttuun tapaan Coolbet.