Video: Twitterissä leviää mykistävä video – oliko Juventuksen toisen maalin takana salaliitto?

Video: Twitterissä leviää mykistävä video – oliko Juventuksen toisen maalin takana salaliitto?

Twitterissä on lähtenyt leviämään vauhdilla erään Atlético Madrid -fanin tekemä video, jossa käydään perusteellisesti läpi Juventuksen toista osumaa.

Atlético Madrid tippui tiistaina Mestarien liigasta, kun Juventus kaatoi espanajalaisjoukkueen kotikentällä numeroin 3-0. Ottelun suurin tähti oli Cristiano Ronaldo, joka osui kolmesti tolppien väliin.

Nyt Ronaldon tekemä toinen osuma on noussut isosti otsikoihin, sillä eräs fani kävi yksityiskohtaisesti tilanteen läpi videolla. Supertähden maali hyväksyttiin maaliviivateknologian avulla, minkä ansiosta tuomari sai ilmoituksen siitä, että pallo oli kokonaisuudessaan ylittänyt maaliviivan.

Twitteriin ladattu video kuitenkin asettaa maaliviivateknologian kyseenalaiseen valoon, sillä siinä tehdyt laskelmat ja päätelmät osoittavat kylmästi, että pallo ei olisi ylittänyt maaliviivaa.

Jokainen voi tehdä videolta omat johtopäätöksensä tilanteesta, mutta se on ainakin varmaa, että kyseessä on todella huolellisesti ja mielenkiintoisesti rakenneltu mielipide.

Twitterissä leviää vauhdilla mielenkiintoinen video Juventus-Atlético Madrid -ottelusta

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut