Peliyhtiö avasi kohteet TV-lähetysten katsojamääristä – kohdevalikoimasta löytyy muun muassa Salatut Elämät ja Temptation Island Suomi

tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Peliyhtiö Coolbet avasi mielenkiintoiset kohteet koskien TV-lähetysten katsojamääriä sekä Suomen Virallista Listaa. Lyö vetoa esimerkiksi Salatuista Elämistä.

Coolbetilla on avattu poikkeuksellisen kekseliäitä kohteita, sillä sivuston asiakkaat voivat lyödä vetoa muun muassa siitä, minkä viikonpäivän Salatut Elämät ovat katsotuin jakso. Tämän lisäksi voi veikata, että kerääkö Temptation Island Suomi tällä viikolla enemmän katsojia kuin Vappu ja Marja Live -ohjelma.

Kohdevalikoimasta löytyvät myös viime viikolla startannut Masked Singer Suomi sekä semifinaalivaiheeseen edennyt Talent Suomi.

TV-lähetykset eivät ole ainoa uutuus kohdevalikoimassa, sillä tämän lisäksi on mahollisuus lyödä vetoa myös Suomen Virallisesta listasta. Kenen albumit jyräävät? Entä kenen sinkut ovat suosituimpia tällä viikolla? Nämä ja paljon muuta löydät Coolbetin pelivalikoimasta.

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!