Video: Championshipissä nähtiin käsittämätön ”tuulimyllytaklaus” – taklaaja selvisi varoituksella

Antonee Robinson tuulimyllytaklaus championshipissä / Pallomeri.net

Championshipissä nähtiin jotain varsin erikoista, kun Wiganin Antonee Robinson ajoi vastustajaa niin kovaa, että tämä lensi ympäri voltilla.

Englannin kakkostasolla, eli Championshipissä näytetään ajattelevan pelin fyysistä puolta yhä vanhan liiton malliin, mikäli lauantain kierroksella pelatun Barnsley-Wigan -ottelun tuomarilinjaa on uskominen.

Ottelun 38. minuutilla nimittäin nähtiin jotain hämmentävää. Wigan-pakki Antonee Robinson jysäytti aivan hirmuisella voimalla päin Barnsleyn Kilian Ludewigia. Taklauksesta muodostui varsinainen ”tuulimyllytaklaus”, sillä Ludewig lensi voltilla ympäri ja hänen jalkansa näyttivät tuulimyllyn lavoilta hänen lentäessään ilmojen halki.

Robinson ei hipaissutkaan palloa, vaan pelasi tilanteessa vain miestä. Robinson tuli tilanteeseen hirmuisella voimalla ja antoi varsin jääkiekkohenkisen lonkkataklauksen. Ludewig avitti hieman lentoaan yrittämällä väistää kontaktia. Tästä huolimatta oli vähintäänkin hieman yllättävää, että Robinson sai tilanteesta vain varoituksen.

Mainos alkaa

Ottelu päättyi lukemin 0-0.

Championshipissä tällaisesta pommista selviää varoituksella:

Katso myös: Video: Dortmund-tähti Erling Braut Håland vaihtoi vapaalle – heitettiin ulos baarista Norjassa