Tuukka Rask sai tylyä palautetta Zdeno Charalta – “Haju on aivan karmea”

Tuukka Rask Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Tuukka Rask sai tylyä kuittia joukkueensa kapteenilta Zdeno Charalta, kun hän Sportsnetin haastattelussa paljasti kiusallisen tiedon.

NHL-pelaajat viettävät tunnetusti tiiviin sarjakauden aikana valtavasti aikaa keskenään, joten kunkin pelaajan persoona ja tavat tulevat taatusti kauden aikana tutuiksi. Näin ollen kanadalaisen Sportsnetin toimittaja Luke Fox tiesi mistä narusta vetää haastatellessaan Boston Bruinsin pelaajia.

Bruinsin kapteeni Zdeno Chara joutui Foxin piinapenkkiin ja esitti kysymyksen siitä, että kenen Bruins-pelaajan kanssa hän ei missään tapauksessa haluaisi joutua samaan tilaan karanteeniin.

Chara ei jättänyt mitään jossiteltavaa saati laukonut pöytään minkään laista diplomaattista ympäripyöreyttä.

– En haluaisi olla karanteenissa Tuukka Raskin kanssa. Se miten hän piereskelee… Haju on aivan karmea. Hän tykkää todella paljon kanansiivistä, Chara latasi kainostelematta.

Rask on pelillisesti varmasti yksi joukkueen arvostetuimmista pelureista, mutta tämän tiedon valossa hän mitä ilmeisimmin ei ole kovimmassa huudossa, kun pelireissujen kämppäkavereita jaetaan.

Lue myös: Juventus-vahdilta kova paljastus – Cristiano Ronaldo joutui ostamaan iMacit koko joukkueelle punaisen kortin jälkeen


Pelaajat: ,
Joukkueet: