Video: Tuukka Rask venyi fantastisesti – ryösti Mika Zibanejadin räpylätorjunnallaan

tuukka rask torjunta zibanejad - pallomeri.net

Boston Bruinsin Tuukka Rask oli monessa mukana, kun hänen joukkueensa oli matkannut keskiviikon NHL-kierroksella New York Rangersin vieraaksi.

Ottelu lähestyi puoliväliään, kun Rangersin Chris Kreider toi kiekon vauhdilla alueelle ylivoimalla ja hänen loistava syöttönsä löysi takatolpalle nousseen Mika Zibanejadin.

Vielä loistavampi oli kuitenkin Tuukka Raskin vastine, sillä suomalaismaalivahti onnistui venymään mahtavalla tavalla kiekon tielle suorittaen huikean räpylätorjunnan.

Kuten jo yllä mainittiin, niin Rask oli monessa mukana. Hän nimittäin järjesti joukkuelleen todellisen yllätyksen lähtemällä vaihtoon minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Muuten tämä olisikin saattanut olla normaalia toimintaa, mutta Boston ei suinkaan ollut häviöllä vaan peli oli tasan 2-2.

Tilanteesta ei koitunut harmia Bostonille, sillä Rask pääsi tilanteen tajuttuaan luistelemaan takaisin maalilleen ilman takaiskuosumaa. Boston vei ottelusta voiton lopulta Brad Marchandin jatkoaikamaalin turvin vieraslukemin 2-3.

Tuukka Rask ryösti Mika Zibanejadin:

Videon näet myös Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,