Tuukka Rask kieltäytyi All Star -tapahtumasta ja nappasi pelikiellon – “Oli pakko olla itsekäs”

Leijonat Bruins Tuukka Rask Boston NHL / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Tuukka Rask ei osallistu All Star -tapahtumaan, sillä suomalaisvahti jättäytyi pois omasta tahdostaan. Tämä tarkoittaa samalla myös yhden ottelun pelikieltoa.

NHL tiedotti maananataina, että Bostonin Tuukka Rask jättää NHL:n All Star -tapahtuman väliin, joten tapahtumassa ei tänä vuonna ole ainuttakaan suomalaispelaajaa. Nyt suomalaisvahdin poissaolo syy selvisi, sillä Rask haluaa jättää viikonlopun väliin omasta tahdostaan.

– Minun oli tavallaan pakko olla itsekäs ja ajatella, kuinka paljon lätkää me pelasimme viime vuonna ja lyhyttä kesää ja loppukautta, Rask kommentoi.

Rask aikoo käyttää tauon hyväkseen ja viettää aikaa perheensä kanssa, jotta myös kroppa on vireessä, kun kauden tosipelit käynnistyvät.

– Nyt mahdollisuus tehdä kaikkea perheen kanssa. Tämä oli itsekäs päätös, jotta voin viettää aikaa perheeni kanssa. Samalla saan kroppaan uutta virtaa ja olen valmis tuleviin kuukausiin, Rask totesi.

NHL:n säännöissä All Star -tapahtumasta poisjäänti tarkoittaa yhden ottelun pelikieltoa, joten myös Rask joutuu katsomaan yhden joukkueensa pelin katsomon puolelta.

Suomalaisvahti ei ole suinkaan ainut kieltäytyjä tänä vuonna, sillä myös Alexander Ovechkin ja Marc-Andre Fleury ovat ilmoittaneet jättävänsä tähdistöviikonlopun väliin.


Pelaajat:
Joukkueet: