Video: Tuukka Rask mokasi maalin takana – Ottawa iski voittomaalin sokkosyötöstä

Tuukka Rask Boston Bruins / Pallomeri.net

Bostonin Tuukka Rask mokasi nolosti Ottawaa vastaan. Hän antoi maalin takana sokkosyötön vastustajalle, joka iski jatkotilanteesta voittomaalin.

Boston Bruins sai kotonaan kuokkaan Ottawa Senatorsilta maalein 5-2. Ottelun voittomaali syntyi jo ottelun toisen erän alkajaisiksi, kun Bruins-vahti Tuukka Raskille sattui lapsus oman maalin takana.

Rask meni pysäyttämään päätykiekkoa ja kun edestä häntä kohti luisteli Senatorsin karvaaja, antoi Rask sokkosyötön selkänsä taakse. Rask ei kuitenkaan vilkaissut lainkaan selustansa suuntaan ennen syöttöä, vaan oletti, että oma pakki on siellä valmiudessa.

Senatorsin toinen karvaaja olikin ovelasti mennyt selustan puolelle ränniin jo valmiiksi juuri tämän syötön varalta, katkaisi sen ja antoi nopean syötön takakulman puolelta nousseelle Chris Tierneylle, joka sai runtata kiekon tyhjähköön maaliin. Rask ehti puolittain vielä tilanteeseen mukaan, mutta ei ehtinyt peittämään häkkiä tarpeeksi.

Mainos alkaa

Tierneyn maalin myötä Senators siirtyi ottelussa 3-1-johtoon, eikä Bruins enää sen lähemmäksi päässyt, sillä heidän toinen maalinsa syntyi vasta Senatorsin neljännen pussin jälkeen.

Tuukka Rask lahjoittaa Ottawalle voittomaalin:

Katso myös: Video: NHL:ssä nähtiin erikoinen osuma – Riley Nash osui maaliviivan takaa


Pelaajat:
Joukkueet: