Video: Tuukka Raskin virhe maksoi voittomaalin ja johdatti Bruinsia lomille – huono syöttö rännissä, oma verkko heilui heti

Tuukka Rask Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin kausi päättyi tappioon New York Islandersille ja ottelun voittomaali jäänee nakertamaan Tuukka Raskia ainakin toviksi.

New York Islanders matkaa toisena vuonna peräkkäin NHL:n välieriin. Tämä varmistui, kun Islanders kaatoi Boston Bruinsin peräti 6-2 ja vei samalla koko ottelusarjan voitoin 4-2.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt Islandersin kolmas osuma syntyi hieman toisen erän puolivälien jälkeen ja siinä valitettavan suurta roolia näytteli Bruins-vahti Tuukka Rask, joka valitettavasti pääsi toimillaan osoittamaan kuinka pieniä ne kuuluisat marginaalit ovatkaan NHL:n playoffeissa.

Rask meni pelaamaan päätykiekkoa ja antoi syötön omalle puolustajalleen. Syöttö tosin oli laadultaan heikko, sillä Raskin syöttö lähti pakin jalkoihin ja vieläpä pyörivänä. Puolustaja ei saanut syöttöä haltuunsa ja mikä vielä pahempaa, kiekko pomppi suoraan Islandersin pelaajille.

Heillä ei kauaa nokka tuhissut, sillä yhdellä siirrolla kiekko oli maalipaikkaan nousseella Brock Nelsonilla, joka harhautti Raskia ja upotti kiekon katiskaan.

Tuukka Rask antaa huonon syötön omalle pakille ja kiekko päätyy ketjureaktiona omaan häkkiin:

Tsekkaa myös: CapFriendly julkaisi palkkatiedot – tässä NHL:n kaikkien aikojen palkkakuninkaat


Pelaajat:
Joukkueet: