Video: Tuukka Rask jätti pelin kesken – ohi luistellut Columbus-hyökkääjä veti nyrkillä päähän

Tuukka Rask Boston Bruins / Pallomeri.net

Bostonin Tuukka Rask otti kivuliaasti ja yllättävästi osumaa, kun Columbuksen hyökkääjä tempaisi häntä epähuomiossa nyrkillä päähän.

Boston Bruins jäi nollile vieraillessaan Columbus Blue Jacketsin kotikentällä, kun Columbus kairasi pelistä pinnat maalein 3-0. Yksittäistä tappiota suurempi huolenaihe on kuitenkin huippuveskari Tuukka Raskin tilanne.

Rask ehti olla Bostonin luukulla vain reilun minuutin ennen kuin kakkosmaalivahti Jaroslav Halak jouduttiin komentamaan askiin. Rask sai todella ilkeän näköisen iskun päähänsä, kun Columbuksen hyökkääjä Emil Bemström luisteli hänen ohitseen ja mitä ilmeisimmin vahingossa vetäisi Raskia nyrkillä päähän.

Isku Raskin pollaan oli sen verran kova, että Rask haki tasapainoa, noustuaan jäästä ja hänet vietiin välittömästi pois jäältä. Rask vietiin NHL:n aivotärähdysprotokollan mukaisesti heti pimeään huoneeseen ja hänen oireitaan tullaan syynäämään tarkasti ennen kuin pelilupa seuraavan kerran heltiää.

Tuukka Rask jättää kentän saatuaan Emil Bemströmin nyrkistä:

Katso myös: Video: Winnipeg teki kolme maalia 37 sekuntiin, vain yksi hyväksyttiin – Patrik Laine ja Sami Niku alustivat hyväksytyn osuman


Pelaajat:
Joukkueet: