Tuukka Rask kertoi lähdöstään NHL:n pudotuspelikuplasta – ”Ambulanssi oli kutsuttu”

Leijonat Bruins Tuukka Rask Boston NHL / Pallomeri.net

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask lähti syksyllä yllättäen kotiin kesken NHL:n pudotuspelien. Nyt hän kertoi harjoitusleirin yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa lähtönsä tarkempia syitä.

Suomalaismaalivahti kertoo kaiken käyneen todella nopeasti.

– Sain soiton, että tyttäremme ei voi hyvin. Ambulanssi oli kutsuttu, Rask sanoi TSN:n mukaan.

– Sillä hetkellä mielessäni myllersi. Ajattelin, että minun on päästävä täältä pois. Kerroin asiasta seuraavana aamuna Cam Neelylle, juttelimme hetken ja sitten vain lähdin.

Rask kertoo, että niin Bruinsin puheenjohtajana toimiva Neely kuin myös joukkuetoverit tukivat hänen päätöstään.

– Toisaalta taas oli niinkin, että olet kotona ja tiedät, että voisit olla siellä, pitäisi pelata jääkiekkoa, joten oli vaikea katsoa pelejä. Aivoissa myrskyää, tiedät olevasi oikeassa paikassa, kun olet kotona, mutta toisaalta taas sinun pitäisi olla siellä pysäyttämässä kiekkoja. Olihan se rankkaa muutaman viikon ajan.

Lehdistötilaisuudessa Rask myös korosti haluaan pelata juuri Bostonissa, mikäli hänen palveluksilleen on myös tulevina vuosina käyttöä. Hänellä alkaa viimeinen kausi vuonna 2013 allekirjoitetusta sopimuksesta, mutta suomalaisveskari alleviivasi haluaan päättää NHL-uransa juurikin Bostonissa.

Tuleva NHL-kausi käynnistyy 13. tammikuuta. Boston pelaa Itäisessä divisioonassa, jonka muut joukkueet ovat Pittsburgh Penguins, Buffalo Sabres, New Jersey Devils, New York Islanders, New York Rangers, Philadelphia Flyers sekä Washington Capitals.


Pelaajat:
Joukkueet: