Tuukka Rask lateli ihmeellistä tekstiä NHL:n pudotuspeleistä – “Tuntuu vähän tylsältä”

Leijonat Bruins Tuukka Rask Boston NHL / Pallomeri.net

Boston Bruinsin ykkösvahti Tuukka Rask ei ole ainakaan vielä syttynyt kauden jatkumiseen, vaikka tosipelit ovat jo täydessä vauhdissa.

Boston Bruins kohtaa pudotuspelien avauskierroksella Carolina Hurricanesin. Ottelusarjaa on takana nyt kaksi ottelua ja voitot ovat tasan 1-1. Bostonin maalilla molemmissa otteluissa on pelannut Tuukka Rask, joka on kuitenkin toistaiseksi ollut pettynyt menoon kaukalossa.

– Rehellisesti sanottuna tuo ei tunnu kovin pudotuspelikiekolta. Ei ole faneja. Tuntuu aivan harjoituspeliltä, Rask totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Rask ei ole saanut vielä henkilökohtaisesti juonesta kiinni ja sen suomalaisvahti tiedostaa itsekin.

– Alla on neljä kuukautta taukoa, joten en ole ihan parhaimmassa iskussa. Mutta yritän päästä siihen, pitää hauskaa ja pelata. En ota liikaa stressiä tuloksista tai muusta, Rask jatkoi.

Useat pelaajat ovat sanoneet päässeensä fiilikseen, vaikka yleisö katsomosta puuttuukin, sillä pelataanhan parhaillaan kuitenkin Stanley Cupin voitosta. Raskilla on kuitenkin ollut ongelmia syttyä peleihin.

– Joitakin vääntöjä oli vihellysten jälkeen, mutta pelissä ei todellakaan ole pudotuspelitunnelmaa. Normaalisti fanit huutavat koti- ja vieraskaukalossa puolesta ja vastaan ja tuovat lisäelementin sarjan ympärille. Nyt ei ole sitä. Tuntuu välillä tylsältä, Rask jatkaa.


Pelaajat:
Joukkueet: