Video: Karua epäonnea – Tuukka Rask pyyhkäisi epähuomiossa Washingtonin voittomaalin sisään

Tuukka Rask Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruins hävisi playoffien ensimmäisen kierroksen avauspelinsä ja Tuukka Rask oli epäonnen soturina voittomaalissa.

Tiukaksi ennakoitu NHL:n playoffien ensimmäisen kierroksen ottelusarja Washington Capitalsin ja Boston Bruinsin välillä alkoi ennakkonuottien mukaisesti, kun avauspeli ratkesi vasta jatkoajalla Washingtonin 3-2-voittoon.

Washingtonin voittomaali syntyi hienosti pelatun hyökkäyksen päätteeksi, mutta maalissa oli suomalaisittain ikävä sivujuonne, sillä Boston-vahti Tuukka Rask avitti epähuomiossa itse maalin syntymistä.

Washingtonin T.J. Oshie ampui siniviivalta kovan lämärin, jonka Nic Dowd ohjasi ilmasta alas ja kohti maalia. Rask hölmistyi ohjurista täysin ja kadotti kiekon, joka pomppi hänen jalkojensa väliin.

Kiekkoa etsiessään Rask osui kiekkoon patjansa yläreunalla ja siten kauhaisi sen hänen omiin haaroihinsa, josta kiekko lipui hiljalleen maaliin asti.

– Kiekko oli menossa pääni ohitse tai yli, ja sitten se osui mailaan. Laukaus osui rintaani ja jotenkin se päätyi verkkoon. Kai minä tuuppasin sen omaan maaliin. En nähnyt hidastusta, mutta näin arvelisin, Rask manasi lehdistötilaisuudessa.

Ottelusarja jatkuu varhain tiistaina Suomen aikaa.

Tuukka Rask oli Bostonin epäonnen soturi, kun hän vahingossa sipaisee kiekon jatkoajalla sisään:

Katso myös: Video: Anton Lundell iski ensimmäisen Leijona-maalinsa tyylillä – häikäisevä veto yläpeltiin


Pelaajat:
Joukkueet: ,