Tuukka Rask kertoi tarkemmin syitä kauden keskeyttämiseen – “Kahden lapsen isänä olisit paniikissa”

Leijonat Bruins Tuukka Rask Boston NHL / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Tuukka Rask teki kovan päätöksen ilmoittaessaan jättävänsä NHL:n pudotuspelit kesken. Suomalaisen teko sai äärimmäisen karvaan vastaanoton Bruins-fanien keskuudessa.

Rask on ollut yksi puhutuimmista pelaajista NHL:n pudotuspeleissä, sillä suomalaisvahti ilmoitti poistuvansa kuplasta ja palaavansa perheensä luokse. Ilmoitus sai tylyn vastaanoton Bruins-fanien keskuudessa ja myös Pohjois-Amerikan mediat antoivat Raskille rapaa.

Nyt päätöksen taustalta on selvinnyt lisätietoa, mikä puoltaa entisestään Raskin päätöstä jättää pelit kesken.

Bostonilaisen WEEI radiokanavan aamushow’n juontaja Greg Hill oli ollut puhelimitse yhteydessä suomalaisvahtiin, joka oli kertonut syitä päätökseensä.

– Voin kertoa, että hän sai puhelinsoiton vaimoltaan, joka kertoi heidän tyttärensä terveydentilaan liittyvästä hätätapauksesta. Uskon, että Tuukka Rask teki sen, minkä jokainen vanhempi olisi tehnyt, koska hän oli hyvin huolissaan, Hill totesi radio-ohjelmassaan.

Mies ei tarkemmin avannut tilannetta, vaikka Rask oli sen myöntänyt, mutta Hill halusi kunnioittaa perheen yksityistä.

– Tuukka sanoi minulle, että kahden lapsen isänä olisit taatusti paniikissa ja huolissasi, jos kuulisit saman pienestä lapsestasi, Hill jatkoi.


Pelaajat:
Joukkueet: